130 bin TL RTX 4090 sistem toplama

Bütçe
130.000 TL
ASUS ve Intel sistem, MSI ve AMD'den daha serin çalışarak daha fazla FPS'ler verir ve daha uzun ömürlü olur.

Intel soketlerde surkeli değişim istemese can kurban son seri toplim ama her sene içinden geçiyor.

Hocam sadece kart için bile Msi+Amd daha iyi olacaktır.
Bu gibi soruların cevaplarını da arıyorum artı olarak. Saglam sistem istiyorum 150k ya kadarda çıkabilirim. Beni 5 10 sene götürsün başımı ağrımasın kafasındayım.

Merhaba arkadaşlar ihtiyacım olan parçalar:

Ekran kartı 4090 olacak. En iyi ekran kartını almak isterim bütçe o yüzden bu kadar yüksek.

RAM 32 GB olacak. Önerilerinize açığım.

Anakart X670 olacak. Sizlerden saglam oneriler bekliyorum.

Kasa bilmiyorum sizin önerilerinize açığım. Hava sirkülasyonu iyi olması gerekiyor ekstra olarak toz filtresi şart evim biraz tozlu.

Güç kaynağı 1500W olarak düşünüyorum.

İşlemci Ryzen 9 7950x3D, işlemci soğutucu sizlerden öneri bekliyorum kasayla uyumlu olması lazım.

Ekstra olarak kasa fanı vesaire önerebilirsiniz. Depolama vesaire elimde olan şeyler sadece kasa toplamam gerekiyor son model araba gibi düşünebilirsiniz. Elimde olan daha yeni topladığım DDR4 mimarisindeki PC yide satacağım. 130k üstüne biraz daha çıkabilirim sizler önerilerinizi yapın şimdiden teşekkür ederim.

Dell Asus elimde bulunan monitörler.

132 civarı yapıyor.

132 civarı yapıyor.

Teşekkür ederim ama ASUS istemiyorum hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı