130 bin TL RTX 4090 sistem toplama

Bütçe
130.000 TL
Arkadaşlar yazmamış lakin böyle bir sistem toplayacaksanız elinizdeki 1080p monitörü satıp, 4K 144Hz veya 2K 240Hz bir monitör almanız gerekiyor, o kartın hakkı bu çünkü.

1. monitörüm 2K 360Hz ASUS'un en iyi monitörlerinden bir tanesi elimde zaten dostum.

Hocam bu sistem ne amaçlı toplanıyor merak ettim?
Render oyun yayın ve daha bir çok sey için toplanıyor hocam.

420mm en F/P soğutucu Artics, PSU sisteminiz için çok çok çok yeterli. 4090 ile önerilen 850W olmasına rağmen siz 1000W alacaksınız 80 Plus sertifikasının o kadar yüksek olmasına gerek yok. Kasa olarak üst tarafta 420mm destekleyen nadir kasalardan ve hava sirkülasyonu çok çok iyi, alt tarafada radyatör takabiliyorsunuz ayrıca alttan da hava alıyor. Yani ekran kartının radyatörünü aşağıya takabilirsiniz.

Radyatör aşağıya takılmaz hocam, hem en verimsiz olduğu yerdir hem de pompaya hava yaptırabilir. Alt taraf dışarıdan içeriye hava vermek için tercih edilebilir. CPU GPU radyatörlerini ön veya üste takmak gerekir. Bununla ilgili karşılaştırma videoları mevcut, izlemekte yarar var.

Radyatör aşağıya takılmaz hocam, hem en verimsiz olduğu yerdir hem de pompaya hava yaptırabilir. Alt taraf dışarıdan içeriye hava vermek için tercih edilebilir. CPU GPU radyatörlerini ön veya üste takmak gerekir. Bununla ilgili karşılaştırma videoları mevcut, izlemekte yarar var.
Kasanın dizaynı aşağıya radyatör takmak için tasarlanmış. Kendi sitelerinde yazıyor.

Kasanın dizaynı aşağıya radyatör takmak için tasarlanmış. Kendi sitelerinde yazıyor.

Demek istediğimi anlamamışsınız. Ben takılamaz demedim zaten, takılmaz dedim. Kendi sitesinde desteklediğini göstermek için yazmışlardır. O şekilde verimsiz olur, videoları izlemekte yarar var demiştim, izlemediğiniz belli oldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı