ASUS ve Intel sistem, MSI ve AMD'den daha serin çalışarak daha fazla FPS'ler verir ve daha uzun ömürlü olur.
Kart için bir şey diyemem ama işlemci konusunda bu fiyatlarda Intel daha mantıklı olur.Hocam sadece kart için bile Msi+Amd daha iyi olacaktır.
7950X3D vs 13900K testlerini izler misiniz.Kart için bir şey diyemem ama işlemci konusunda bu fiyatlarda Intel daha mantıklı olur.
Bu gibi soruların cevaplarını da arıyorum artı olarak. Saglam sistem istiyorum 150k ya kadarda çıkabilirim. Beni 5 10 sene götürsün başımı ağrımasın kafasındayım.Hocam sadece kart için bile Msi+Amd daha iyi olacaktır.
Testlerine göre bazı oyunlarda Intel bazı oyunlarda AMD önde. Tabii sadece oyun amaçlı ise AMD olabilir.7950X3D vs 13900K testlerini izler misiniz.
Merhaba arkadaşlar ihtiyacım olan parçalar:
Ekran kartı 4090 olacak. En iyi ekran kartını almak isterim bütçe o yüzden bu kadar yüksek.
RAM 32 GB olacak. Önerilerinize açığım.
Anakart X670 olacak. Sizlerden saglam oneriler bekliyorum.
Kasa bilmiyorum sizin önerilerinize açığım. Hava sirkülasyonu iyi olması gerekiyor ekstra olarak toz filtresi şart evim biraz tozlu.
Güç kaynağı 1500W olarak düşünüyorum.
İşlemci Ryzen 9 7950x3D, işlemci soğutucu sizlerden öneri bekliyorum kasayla uyumlu olması lazım.
Ekstra olarak kasa fanı vesaire önerebilirsiniz. Depolama vesaire elimde olan şeyler sadece kasa toplamam gerekiyor son model araba gibi düşünebilirsiniz. Elimde olan daha yeni topladığım DDR4 mimarisindeki PC yide satacağım. 130k üstüne biraz daha çıkabilirim sizler önerilerinizi yapın şimdiden teşekkür ederim.
Dell Asus elimde bulunan monitörler.
Hocam şöyle bir kasa alırsın. Sıvı soğutmalarla Attığım kart seni çok rahat 5-6 sene götürür. Thermaltake Core P6 CA-1V2-00M1WN-00 E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu AkakçeBu gibi soruların cevaplarını da arıyorum artı olarak. Saglam sistem istiyorum 150k ya kadarda çıkabilirim. Beni 5 10 sene götürsün başımı ağrımasın kafasındayım.
Asus RTX 4090 Rog Strix OC Edition ROG-STRIX-RTX4090-O24G-GAMING 384 Bit GDDR6X 24 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus RTX 4090 Rog Strix OC Edition ROG-STRIX-RTX4090-O24G-GAMING 384 Bit GDDR6X 24 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus RTX 4090 Rog Strix OC Edition ROG-STRIX-RTX4090-O24G-GAMING 384 Bit GDDR6X 24 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 84.881,06 TL'den...www.akakce.com
AMD Ryzen 9 7950X3D On Altı Çekirdek 4.2 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 9 7950X3D On Altı Çekirdek 4.2 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 9 7950X3D On Altı Çekirdek 4.2 GHz İşlemci özelliklerini incele, 19.815,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Asus Rog Strix X670E-E Gaming Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Rog Strix X670E-E Gaming Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Rog Strix X670E-E Gaming Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 22.172,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Black E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Black E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Black E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 5.512,95 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Arctic LIQUID FREEZER II 420 A-RGB İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic LIQUID FREEZER II 420 A-RGB İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic LIQUID FREEZER II 420 A-RGB İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.199,18 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
MSI MPG A1000G 1000 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MPG A1000G 1000 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MPG A1000G 1000 W Power Supply özelliklerini incele, 7.435,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
132 civarı yapıyor.
Tabi fan sayısı önemli radyatörlere yetmeli.Hocam şöyle bir kasa alırsın. Sıvı soğutmalarla Attığım kart seni çok rahat 5-6 sene götürür. Thermaltake Core P6 CA-1V2-00M1WN-00 E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Neden ASUS ekran kartı istemiyorsunuz?Teşekkür ederim ama ASUS istemiyorum hocam.