Neden ASUS ekran kartı istemiyorsunuz?
Hocam bu Rog yalnız boru değil.ASUS ekran kartı kullandım 1 kere dilim yandı. O yüzden istemiyorum şu anda elimde 3080 var MSI marka mining çıkması olmasına rağmen taş gibi.
MSI GeForce RTX 4090 SUPRIM LIQUID X 24G GDDR6X 384Bit DLSS 3 NVIDIA Ekran Kartı Uygun Fiyatları ile Tebilonda
MSI Marka MSI GeForce RTX 4090 SUPRIM LIQUID X 24G GDDR6X 384Bit DLSS 3 NVIDIA Ekran Kartı Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com AMD Ryzen 9 7950X 4.5GHz (Turbo 5.7GHz) 16 Core 32 Threads 64MB Cache AM5 İşlemci | Teknobiyotik
AMD Ryzen 9 7950X 4.5GHz (Turbo 5.7GHz) 16 Core 32 Threads 64MB Cache AM5 İşlemciwww.teknobiyotik.com MSI MPG X670E Carbon WIFI AMD X670 6600 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 ATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
MSI MPG X670E Carbon WIFI AMD X670 6600 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 ATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıwww.n11.com MSI MPG A1000G 1000 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MPG A1000G 1000 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MPG A1000G 1000 W Power Supply özelliklerini incele, 7.435,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Arctic Liquid Freezer II - 420 Intel / AMD Uyumlu, 420mm Radyatörlü, 3x14cm P14 Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00092A) | Teknobiyotik
Teknik Özellikler: Fan Boyutu 140mm EAN 4895213702812 Fana Kanat Rengi Siyah Max. Hava Akımı 72.8 CFM Fan Çerçeve Rengi Siyah...www.teknobiyotik.com
Alın rahatınıza bakın. Tam 130k.
Hocam bu ROG yalnız boru değil.
420MM en F/P soğutucu artics, PSU sisteminiz için çok çok çok yeterli. 4090 ile önerilen 850W olmasına rağmen siz 1000W alacaksınız 80 plus sertifikasının o kadar yüksek olmasına gerek yok. Kasa olarak üst tarafta 420mm destekleyen nadir kasalardan ve hava sirkülasyonu çok çok iyi, Alt tarafada radyatör takabiliyorsunuz ayrıca alttanda hava alıyor. Yani ekran kartının radyatörünü aşağıya takabilirsiniz.Kasa Lian Li cidden iyi mi hocam herkes öneriyor parçalar tam istediğim gibi sadece PSU da platin olsun istiyorum. Bir de en iyi soğutucu Artics mi? Herkes önermiş. 1 2 parcs değişimi ile bu sistemi alabilirim.
Ee boru olmasına ne gerek var 3080 ROG kullandım leş. ROG anakartim var oda arada yazilimsal sorunlar çıkarıyor bazen sıklıkla yapıyor. Anlatmak istediğim bu.
420mm en F/P soğutucu Artics, PSU sisteminiz için çok çok çok yeterli. 4090 ile önerilen 850W olmasına rağmen siz 1000W alacaksınız 80 Plus sertifikasının o kadar yüksek olmasına gerek yok. Kasa olarak üst tarafta 420mm destekleyen nadir kasalardan ve hava sirkülasyonu çok çok iyi, alt tarafada radyatör takabiliyorsunuz ayrıca alttan da hava alıyor. Yani ekran kartının radyatörünü aşağıya takabilirsiniz.
Şimdi söyle hocam görgüsüzlük olsun istemiyorum ama inanin fiyat performans istemiyorum. Neyse en iyisi onu takip geçmek istiyorum ki ileride abuk subuk sorunlar yaşamım.
Buyurun. Alabileceğiniz en iyi 420mm CPU coolerlardan birisi ayrıca. Ve Artics zaten soğutma konusunda kendini kanıtlamış bir marka.
Arctic'in tek dezavantajı RGB olmaması. 420mm versiyosu için RGB'li halini üretmemişler sanırım ama 360mm için var.
Kasa Lian Li cidden iyi mi hocam herkes öneriyor parçalar tam istediğim gibi sadece PSU da platin olsun istiyorum. Bir de en iyi soğutucu Artics mi? Herkes önermiş. 1 2 parcs değişimi ile bu sistemi alabilirim.
Ee boru olmasına ne gerek var 3080 ROG kullandım leş. ROG anakartim var oda arada yazilimsal sorunlar çıkarıyor bazen sıklıkla yapıyor. Anlatmak istediğim bu.