Mekanik veya ışıklı olması şart değil. Kullanımı rahat olsun. Sağlam olsun ve uzun zaman beni idare etsin. Sessiz olursa çok iyi olur. Metin2, LOL, CS:GO, PUBG gibi oyunlar oynuyorum. En fazla 130 TL olacak şekilde klavye önerilerinizi bekliyorum.
Ben Rampage KB-R04 aldım. Şu an 120TL civarında sanırım. Hiçbir sıkıntısı yok gayet rahat kullanışlı hissiyatı güzel bilek desteği var. Bir arkadaşım önermişti bana da 2-3 senedir sıkıntısız kullanıyormuş o da. Bu bütçeyle benim araştırdığım kadarıyla en iyisi buydu. Logitech ve Bloody'nin de bu bütçede klavyeleri var ama tuşların sertleşmesi gibi sorunları yazanlar çoktu bu markaların klavyeleri için. Dilersen alabilirsin gayet iyi klavye.Mekanik veya ışıklı olması şart değil. Kullanımı rahat olsun. Sağlam olsun ve uzun zaman beni idare etsin. Sessiz olursa çok iyi olur. Metin2, LOL, CS:GO, PUBG gibi oyunlar oynuyorum. En fazla 130 TL olacak şekilde klavye önerilerinizi bekliyorum.
O klavyenin zamanla tuşlarının sertleşmesi sorunu var diye biliyorum.
Hiç bir bilgim yok bu klavyeler hakkinda. Arkadaş rampage Bayadır kullanıyorum iyi demiş. G102yi bu fiyatlarda hep öneriliyor. Sizce hangisi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.