1300-1500TL Monitör Önerisi

  • Konuyu başlatan CC76
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 1B
1800R olmasının avantajı monitörün yan tarafına bakacakken kafanızı çevirmeniz gerekecek. Böylece oyunun içindeymişsiniz gibi saracak etrafınızı. Fakat düz monitörde hiç kafanızı hareket ettirmeden düz bakıyorsunuz. Sağlık kavramı markalar ile karşılaştırılamaz.

Hocam anlatımınız tam tersi olması gerekmiyor mu? Kavisli olduğu için yan tarafları da kafamızı haraket ettirmeden görmemiz gerekmiyor mu? Yoksa ben mi karıştırıyorum?
 
Hocam anlatımınız tam tersi olması gerekmiyor mu? Kavisli olduğu için yan tarafları da kafamızı haraket ettirmeden görmemiz gerekmiyor mu? Yoksa ben mi karıştırıyorum?
Gece gece uykun var galiba. :D Kavisli olunca etrafını sarıyor. Etrafını sarınca sağına soluna da bakman gerekiyor. Düz monitörde kafanı çevirmene gerek yok sadece gözünü çeviriyorsun. Düz monitöre hiç kafanı çevirip baktın mı?
 
Hayır avantaj. Oyun oynarken oyunun içinde hissedersin kendini. Sağa sola bakarak. Hele bir de kulaklığın yüksek sesli ise harika. Şık duruyor üstelik.

Kulaklık olarak G933 kullanıyorum. Bakalım indirim devam ederse yakın zamanda Samsung, indirim biter de bütçem yetmezse Asus VG248QE alıcam sanırım.
 
VG248QE ile MG248QR'nin arasında ne fark var acaba? Ekran kartım GTX1060. Eğer aradaki fark sadece FreeSync ise, zaten kullanamıyacağım özelliğe 200-300 TL fark vermek gereksiz olmaz mı?



Neden acaba?
Pek fark yok gerçekten ama Arada kalite farkı olması olası ve Tasarım olarak ben Açıkcası MG248QR tercih ederdim,Karar sizin tabiki
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı