Bütçe
1308₺

Abdullah63

Decapat
Katılım
20 Mayıs 2021
Mesajlar
92
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşım kendine Rampage Hydra R6 Plus RGB klavye aldı kendine. Ben de alayım diye bana 1308₺ para gönderdi ve Trendyol'dan 1297₺'ye siparişimi verdim. 1 saat sonra Amazon'da 1084₺'ye buldum ve siparişi iptal ettim. Şu an paranın hesabıma yatmasını bekliyorum ve bu süre zarfında internette okuduklarıma göre herkes Rampage almayın, bozuluyor vs. demiş. Bu paraya bu klavyedeki özelliklere sahip hangi klavyeleri önerirsiniz? Klavyenin videosundan özelliklerine bakabilirsiniz. Bütün özelliklerini çok sevdim ama sağlam olmadığı söylendiği için vazgeçtim. Şimdiden teşekkürler.
Not: Amazon'da fiyatlar daha uygun sanırım. Geçen aylarda 6000₺ falan olan monitörü Amazon'dan 4200₺'ye almıştım. Orayı baz almak daha iyi olur diye düşünüyorum ama yine de siz bilirsiniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam bu bütçemi aşıyor ama. Allah seni inandırsın ekleyecek tek kuruş param yok.
 
Peki siz Rampage klavye kullandınız mı hiç? Yani arkadaşım şuan kullanıyor ve çok güzel diyor ama yine de emin olamadım.
Arkadaşınız düzgün klavye kullanmadığı için Rampage ona top tier bir klavye gibi gelmiş olabilir. Redragon'un ortalama bir klavyesini eline versek Rampage'e dönüp bakmaz bile. Rampage, Gamepower gibi markalara para dökmeyin. Foruma sadece Rampage veya Gamepower yazsanız kaç tane problemli konu olduğunu görürsünüz.
 

Geri
Yukarı