Çözüldü 1300 TL 2. El Intel i7 3770K GTX 660 Sistem Alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aida64 Programı ile test edeceğim hocam. Yeterli olur mu?
Bilmiyorum o program hakkinda bilgim yok. Arastit internetten. GPU Stress Test yap bak bakalim 100% yukte max ne kadar isiniyor. Daha sonra CPU Stress Test ac. 100% yukte max kac derece bak. Ayni zamanda kuzey koprusu. Eger adam OC yapmis ise kuzey koprusunu yemistir. Bide onun sicakligina bak. Bad Sector zaten HDD ile alakali. Bide RAM taramasi vardi ama adini unuttum.

Bide ben yazdim almayacagim imzamdaki sistemi almayi dusunuyorum..

Birde benim sistem Pentium e5300 r7 250 3 ram ddr2 8 gb ddr3 1600 MHz athlon x4 840 msi a68hm alicam sizce iyimi eski bilgisayarimi güçlendirecem onlara oynansin yegenime vericem teşekkürler :)

Yalniz athlon da dahili GPU yok. Yanina bi' kart takmadan ekrana goruntu vermez. Artik zen mimarisi yaklasti. Bence yakinken almayin. Haberde indirim felan olacak diyordu. Olmasada en azindan 860K alin. En azindan biraz OC yaparsiniz.

Yok kardeş asus r7 250 var bende bence zaten athlon overclock yapsak gerekmez bence direk kullansin yanıtlar san teşekkürler ;)

Bilmiyorum o program hakkinda bilgim yok. Arastit internetten. GPU Stress Test yap bak bakalim 100% yukte max ne kadar isiniyor. Daha sonra CPU Stress Test ac. 100% yukte max kac derece bak. Ayni zamanda kuzey koprusu. Eger adam OC yapmis ise kuzey koprusunu yemistir. Bide onun sicakligina bak. Bad Sector zaten HDD ile alakali. Bide RAM taramasi vardi ama adini unuttum.

Bide ben yazdim almayacagim imzamdaki sistemi almayi dusunuyorum..

Yalniz athlon da dahili GPU yok. Yanina bi' kart takmadan ekrana goruntu vermez. Artik zen mimarisi yaklasti. Bence yakinken almayin. Haberde indirim felan olacak diyordu. Olmasada en azindan 860K alin. En azindan biraz OC yaparsiniz.
Hocam Aida64 programında, Ekran Kartı, Ram, HDD, İşlemci yi tam yük altına sokuyor. Bu yeterli olursa sadece bu program üzerinden yapacağım

Yok kardeş asus r7 250 var bende bence zaten athlon overclock yapsak gerekmez bence direk kullansin yanıtlar san teşekkürler ;)

Athlon guclu bir islemci degil
250 de guclu degil. Internet kafe bilgisayari parcalari. Oyun istiyorsaniz hd 7870-7950-7970 / 750 ti felan almaniz gerek. Islemci olarak amd tarafinda max fx 8320 intel i3 6100. Ikinci el olarak belki 4460.

Athlon guclu bir islemci degil
250 de guclu degil. Internet kafe bilgisayari parcalari. Oyun istiyorsaniz hd 7870-7950-7970 / 750 ti felan almaniz gerek. Islemci olarak amd tarafinda max fx 8320 intel i3 6100. Ikinci el olarak belki 4460.
Hocam sayfa 6 da ilk mesaj Aida64 testi, o testi yaparken sistem mavi ekran, yeniden başlarşa vb. sistemi sence yinede almalı mıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı