1300 TL ekipman önerisi

Bütçenizi aşıyor ama güzel. Bu set oğlunuzu fazlasıyla memnun edecektir.
Eyw hocam zaten diğer konuda da konuşuyoruz burdakiler evet bütçemi aştı ama sıkıntı olmaz 8 yıllık bir emek söz konusu bir kere olsun tam olsun amazonla ilgili size yazdım bi cevaplarsanız onu eğer arada yine masraf çıkarsa ve 1700 tl yi felan geçerse hb deki seti alırım fakat 990 tl de şuan gayet iyi üstüne de bir şeyler daha eklerim heralde.

Eyw hocam zaten diğer konuda da konuşuyoruz burdakiler evet bütçemi aştı ama sıkıntı olmaz 8 yıllık bir emek söz konusu bir kere olsun tam olsun amazonla ilgili size yazdım bi cevaplarsanız onu eğer arada yine masraf çıkarsa ve 1700 tl yi felan geçerse hb deki seti alırım fakat 990 tl de şuan gayet iyi üstüne de bir şeyler daha eklerim heralde.
Amazon'da ürünleri sepete ekleyip satın alma işlemini son aşamaya kadar getirin size yansıyacak toplam fiyatı o zaman görüyorsunuz. Daha önce Amazondan dijital servis dışında alışveriş yapmadım kargo süreci gibi durumlar hakkında tecrübem yok.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı