Mafia 2 Definitive Edition %100 Türkçe Yama

Hocam indirdim kurdum, dikkatimi ilk çeken şey Mafia 1 Definitive Edition'dan daha eski gözüküp çamur gibi grafiklere sahip olması, yanlış oyunu oynamıyorum değil mi?
Evet biriyle konuştum bunun için Mafia1 kadar iyi grafikleri yok demişti. Biraz oynadım evet 1 kadar iyi değil.

Hocam indirdim kurdum, dikkatimi ilk çeken şey Mafia 1 Definitive Edition'dan daha eski gözüküp çamur gibi grafiklere sahip olması, yanlış oyunu oynamıyorum değil mi?
Zaten Mafia1 definitive 2020 olması lazım, 2 daha eski.

Hocam ben de linkten indirdim yamayı kurdum çalıştırdım ama hikaye modunda altyazı yok direkt ne yapmam lazım benim yönettiğim yerlerde de bazı yerlerde var vitonun ilk belediye binası savaşından sonra trenden indiği yere kadar oynadım altyazı sadece belediye binasının olduğu yerde vardı

Hocam oyun klasorunun içerisindeki PC klasörünün içerisine mi atmamız gerekiyor

Hocam oyun klasorunun içerisindeki PC klasörünün içerisine mi atmamız gerekiyor.

Yok usta PC dosyasını oyun dosyalarının arasına sürükleyip bırak ve ve karşına çıkan değiştirilsin mi sorusuna değiştirilsin de.

Eki Görüntüle 1498377

Türkçe Yamayı İndirmek İçin Tıkla
Virüs Total Sonucu

Not: Bu yamayı aslen yapan OyunCeviri.Net ekibidir uyarlayan Lalilaktır. ve Mafia2 için yapılmıştır, modun tek uyumsuzluğu kurduğunuz zaman grafik ayarlarını yapamamanız, bunu engellemek için ilk önce oyuna girip, grafik ayarınızı kendinize göre yapıp kaydedip oyundan çıkıp kurulumu yapınız.

Kurulum: Yama Steam,Korsan veya Epic Store ile uyumludur, tek yapmanız gerek PC Klasörünü ( Mafia II Definitive Edition ) klasörünün üzerine sürükleyip tümüne evet demektir.

Eki Görüntüle 1498370

Eki Görüntüle 1498372

Eki Görüntüle 1498371

Eki Görüntüle 1498373

Eki Görüntüle 1498374

Eki Görüntüle 1498375
Teşekkürler sorunsuz.

Yama sorunlu arkadaşlar Mafia klasöre atılmıyor PC kilitlendi kaldı tam tarama yapıyorum ancak içerik üreticilerine baktığımda çoğunluğu bu yama ile bitirmiş ilginç.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı