1300 TL Ekran Kartsız Sistem Önerisi

@technofan Kardeşim acilen bir göz doktoruna gitmeni tavsiye ediyorum orada 500W yazıyor ya ikisini toplayıp 1000W mı buldunuz anlamadımki bu arada İ3 + GT 630'dan bile sadece 8 FPS fazla alabiliyorken nasılda İ5 4460 + GTX 960'a eşit olacak anlamıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada benim önerdiğim kasadaki PSU her ikisinede yeterlidir fakat 500W kalitesiz bir PSU R9 380'i besleyemeyebilir.

FM2 değil FM2+ :D. Ayrıca batuhan abi sen benim önerdiğim kasaya bakmamışsın asgard 381 e ve 382 ye bakmışsın. Eklediğim fotoğrafın altındaki yazıyı okusaydın benim onları değil kendi kasamı ve stokta olmadığını yazdığımı görürdün. Ve kasam da XİGMATEK ASGARD PRO PURE BLACK 600 W 80 PLUS KASA. Ha birde internette araştırıp bulursan 500 watt lığına denk gelirsen 600 watt lığı ve 700 watt lığı da var ve içindeki güç kaynağının markası xcalibre serisi. Belki bronze sertifikalı değil ama 600 watt yerine 584 watt vermesi sorun olmayacaktır. Arkadaş hangi sistemi isterse onu seçsin ama muhtemelen sizinkini seçicek :D.

Arkadaşlar şu an kasayı açtım ve psu ya baktım ve üstünde Max Combined Wattage yazısının iki bölüme ayrıldığını gördüm. Bir tarafta 584 watt diğer tarafta ise 16 watt yazıyordu. Psu 16 watt vermeyeceğine göre ben haklıyım ve 584 watt veriyor. Batuhan arkadaşım sende bir daha yazılan yazıları daha dikkatli oku.

• https://www.technopat.net/sosyal/ko...re-black-edition-600w-kasa-İncelemesi.216716/
PSU'nuzun etiketine düzgünce baksaydınız 584 değil 432W verdiğini görürdünüz.

Zalman Z3 Plus daha iyidir diğerlerinden daha fazla güç veriyor 12V kanalından 540W güç veriyor ve penceresiyle beraber en şık görüntüye sahip.

Batuhan gene kendi bildiğini okuyorsun ve hata yapıyorsun biraz daha dikkat etsen yanlışını anlardın. Benim dediğim kasa XİGMATEK ASGARD PRO PURE BLACK 600 WATT "80 PLUS" KASA. Senin forumda açılmış olan konuda gösterdiğin kasa ise XİGMATEK ASGARD"382" PRO PURE BLACK KASA ve senin linkini attığın bu kasa 80 plus değil lütfen dikkatli OKU.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı