1300 TL GTX 1060 Alınır mı?

Rx580'in ve genel olarak o serinin tamamı fazla enerji tüketiyor. Yeni çıkan gtx 1650, 1660 kartları Amd rx'lere göre çok daha enerji verimli. 1060 için konuşursak tek negatif yanı 1660'a göre daha zayıf olup çok daha fazla güce ihtiyaç duyması.

Bu fiyata 1060 varken RX 580 alınmaz. AMD'nin driver ve ısınma sorunlarıyla uğraşmak istiyorsanız RX 580 alabilirsiniz.

AMD'nin driver sıkıntısı olduğunu söyleyip 1-2 belki de 3 yıl sonra 1060'ın driver supportu kesildiğinde forumda ağlamanız beni çok mutlu edecek :DDDDDDDDDDDDDD

Arkadaşlar, stoğu bittiği halde ürün satışta. Yani 1300TL mevzusu kapanmış oldu biz yeniden RX580'lere sarılarak uyuyabiliriz!
Stok bitmiş derken, sipariş versem iptal mi olacak yani?
Bir de arkadaşlar asıl sorduğum soru bu fiyata kesinlikle kaçırma denilebilecek bir indirim mi? Çünkü yaz sonuna doğru bir sistem toplayacaktım da beklemek daha mı iyi olur?

Kardeşim doğruyu söylemek gerekirse AMD'den uzak dur. Sıkıntı yaratabiliyor çoğu konuda. Fiyat olarak iyi kaçırılmıcak bi fiyat ama. Performans alamazsın o karttan. 1660 bak derim. Asus marka bakmanı önermem. diğer MSI bak.

Kardeşim doğruyu söylemek gerekirse AMD'den uzak dur. Sıkıntı yaratabiliyor çoğu konuda. Fiyat olarak iyi kaçırılmıcak bi fiyat ama. Performans alamazsın o karttan. 1660 bak derim. Asus marka bakmanı önermem. diğer MSI bak.
Geçen yıl psu sömürüsü bir amd kartım bozulunca internete baktım aynı sorunu yaşayan bir sürü insan varmış. Ayrıca driver sürekli sorun çıkarıyordu. Nvidia ya geçtim rahatladım ve sorun yaşamadım.
Hem cpu hem gpu'da enerji verimliliği çok önemli bir konu. Ryzen'ler Intel kadar enerji verimi sağlayınca ryzen'e geçtim.

Sonuç olarak konuyu açana tavsiyem daha yeni ve enerji verimliliği en iyi olan gtx 16'lara bakman.

GTX 1660 fiyatlarıda güzel olmuş bence almışken en yeni seriyi al.
Veya Vega56 fiyatlarıda düşmüş.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı