1300 TL İle Sınırlı Sistem Önerileri İstiyorum

Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Full-Stack Developer
Herkese merhabalar ben kendi başıma sistem topladım. Evet bu kaçıncı sistem toplama konum bilmiyorum. En az 10 tane rahat vardır :D
Kendi kafama göre topladım. Bu sistemleri ceza aldığım sırada dizdim yani topladım. Ancak fiyatlar aynı olmayabilir.
Çünkü 1-2 gün önce topladım. (Bu konuyu açmadan önce) Arada 5-10 tl fark olabilir. Neyse bütçem 1200 ile 1400 TL arasında yani siz düz
hesap 1500 TL diyin veya diyelim. Bana lazım olanlar;
* İşlemci
* Anakart
* Ekran Kartı
* Ram
* Kasa (Power supply olan veya olmayan.)
* PSU (Eğer kasada PSU var ise gerekli değildir.)

Gerekli olan bileşenler bunlardır. Diğer bileşenler elimde mevcut. Şimdi size aşağıda resimleri bulunacak olan sistemleri neden istediğimi yazayım.

MINI ITX
(Bu sistemde pek fazla ekran kartı istemiyorum param olduğu zaman alırım)
* İstediğim yere götürebilmek.
* Evin ortasında kocaman kasa yerine bu sistemi alırsam küçük yer kapladığı için.
* Küçük ve şirin olduğu için.
* Diğer sistemlerden farklı olduğu için.

(MINI ITX sistem toplama kriterlerim bunlardır.)

Bundan sonra artık kullanım amacıma geleyim. Kullanım amacım tamamen oyun değil ve tamamen de internette gezinmek değildir. Gerektiği
zaman internet gerektiği zaman oyun oynamak için kullanacağım. Yüzdelik dilimlere gelirsek ;
%80 oyun
%20 internet
Son 1 kez daha birşey istiyorum. Seçtiğiniz bileşenler İZMİR/Bornova şubesinde olsa çok güzel olur. Çünkü mağazadan alacağım. Ve gittiğim
gün almam lazım. Çünkü babam kredi kartı ile alıcak. Fiyatlar 1200 - 1300 TL arasında olursa çok daha güzel olur. Kendimce topladım sizce hangisi daha iyi? Eğer hiçbiri iyi değil ise siz toplarsanız sevinirim. Bütçe 1200 - 1300 arası olursa sevinirim. Benim topladığım sistem fazla aşırıya kaçtı.
1. Sistem
zTqjtoD.png

2. Sistem
rBn7JjJ.png

3. Sistem
ZrhnMiO.png

4. Sistem
HBIIVvM.png

5. Sistem
SxfpySR.png

İyi sosyaller. :)

Arkadaşım sonradan ekran kartı alma bütçen varsa 4. sistemi al. İşlemci İ5 4590 veya 4690 olabilir. Sonrdan ekran kartı alma bütçen yoksa 2. sistemi al ama harddiskin var mı ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı