1300 TL Projeksiyon Önerisi

PVT J.RAMİREZ

Hectopat
Katılım
19 Kasım 2015
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ben sarı nokta hastalığı olarak bilinen halk dilinde bir kalıtsal göz hastalığına sahibim. Bir gözümde %50 bir gözümde ise %40 görme kaybı var ve bir üniversite öğrencisiyim. Bir çok zorluk geçirdikten sonra gerek ders çalışırken, gerek proje hazırlarken monitöre 20 cm yakınlıktan bakmaktan sıkıldım ve artık bir yerden sonra canıma tak etti. Bir şeyler izlerken (maç, film, vs..) yarım görmekten sıkıldım ve odama bir projeksiyon cihazı almaya karar verdim.

Sizin anlayacağınız max 1300 TL önerilebilecek bir projeksiyon cihazı istiyorum. Lümen, anslümen değerleri gibi değerlerin ne anlama geldiğini genel olarak projeksiyon alınırken neye dikkat etmemi sağlayacak bilgi+öneri yaparsanız çok sevinirim. Bir çok bilgi var lamba türü olarak LED, LCD gibi değişkenlik gösteren ve lamba ömrünün uzun olması gerektiğini anladım bir takım bilgilere kavuşmam gerektiğini düşünüyorum.

Kullanacağım odanın büyüklüğü 4,5 x 3,80 metre olacak. Projeksiyon hakkında en doğru bildiklerinizi ve bir kaç model önerinizi bekliyor, şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum. :rolleyes:

Konu hakkında pek bilgi yok sanırım. Yinede bekliyorum. Teşekkürler. Ayrıca seed, tekrar mesaj yazdığım için özür dilerim.
Recep Baltaş, Ali Güngör, sayın abilerim sizin bu konuda bilginizin olduğunu düşünüyor ve bir takım cevaplar bekliyorum.

Seed için tekrar özür dilerim bi fikri olan yok mu son kez soruyorum. Teşekkürler. :(
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı