Emir13
Hectopat
Herkese merhaba, iyi sosyaller. Bu güne kadar neredeyse hiç gamepad ile oyun oynamadım ve gamepadler hakkında da pek bir bilgim yok. KYK da hikayeli oyunlara başlayacağım ve hikayeli oyunların gamepadle daha çok saracağını düşünüyorum. Bütçem maksimum 1300TL peşin 3 taksitle almayı düşünüyorum. Ben Xbox dizilim diye bir şey olduğunu bilmiyordum, PC oyunlarının çoğu Xbox dizilimle geliyormuş bu yüzden sanıyorum Xbox dizilim bir gamepad almam gerekiyor her ne kadar kullanmasını bilmesem de
.
Aslında forumlara falan bakmadan birkaç video izleyip F710 alacaktım o eski görüntüsüne rağmen fakat bağlantı sorunları vs varmış. Evet çok sağlam ama bu devirde alınmaz diyorlar. Forumlarda hep EasySMX X5 önerildiğini gördüm fakat her kafadan farklı ses çıkınca konu açmaya karar verdim. Dediğim gibi FPS oyunları değil hikayeli oyunlar oynayacağım genelde. Şimdiden önerileriniz için teşekkür ediyorum.
@Katipke hocam sizi de birkaç konuda gördüm yardımlarınızı beklerim.
Aslında forumlara falan bakmadan birkaç video izleyip F710 alacaktım o eski görüntüsüne rağmen fakat bağlantı sorunları vs varmış. Evet çok sağlam ama bu devirde alınmaz diyorlar. Forumlarda hep EasySMX X5 önerildiğini gördüm fakat her kafadan farklı ses çıkınca konu açmaya karar verdim. Dediğim gibi FPS oyunları değil hikayeli oyunlar oynayacağım genelde. Şimdiden önerileriniz için teşekkür ediyorum.
@Katipke hocam sizi de birkaç konuda gördüm yardımlarınızı beklerim.