1300 TL'ye kadar kulaklık önerisi

Bütçe
1300
Şimdi kutudan çıkarttım ve Dolby Access ile kullandığım halde ses şiddeti konusunda James Donkey 712 kulaklığımın gerisinde hissettirdi ki bunu zaten bekliyordum, ancak elimde 8 yıllık bir Philips SHL3300 var ve dış sesi engelleme haricinde ses deneyimi çok benzer seviyelerde. Keza mikrofon içinde Discord giriş sesini sona almadığım sürece sesimi algılamıyor, kaldı ki nispeten sessiz konuşursam yine sesimi alamıyor ve konuşurken sürekli hışırtı mevcut. Sanırım iade edeceğim ancak bundle olarak aldığım içinde süreç çok daha zor ilerleyecek gibi.
James Donkey 712 kullanmadım yorum yapamam o konuda ancak mikrofon konusunda sizlere katılmıyorum kendi ses testlerimi yaptığımda hiçbir şekilde ne algılamada nede hışırtı açısından sorun yaşamıyorum bulunduğum ortam gürültülü olmasına rağmen sesim gayet temiz şekilde iletiliyor.
Başka forumlarda bahsettiğiniz kulaklıkların karşılaştırılmasında kesinlikle v2x yorumunu görebilirsiniz
 
James Donkey 712 kullanmadım yorum yapamam o konuda ancak mikrofon konusunda sizlere katılmıyorum kendi ses testlerimi yaptığımda hiçbir şekilde ne algılamada ne de hışırtı açısından sorun yaşamıyorum bulunduğum ortam gürültülü olmasına rağmen sesim gayet temiz şekilde iletiliyor.
Başka forumlarda bahsettiğiniz kulaklıkların karşılaştırılmasında kesinlikle v2X yorumunu görebilirsiniz.

Ne yazık ki Driver'ı ile de düzelmedi, muhtemelen bana gelen üründe sorun var zira mikrofonu dudağıma değdi değecek ayarlamadıkça ses çok zor alıyor, sorun bilgisayarımda olabilir diye düşündüm ancak laptop ile de denedim ve sonuç değişmedi. Geri göndereceğim bakalım ne çıkacak, alakanız için teşekkürler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı