1300 TL'ye RX 5500XT 4 GB nasıl?

580’den güçlü hocam.
RX 580 karta ciddi farklar attığı oyunlar var, son cümleyi de zaten o yüzden yazdım ama genel olarak RX 580 ayarında FPS değerleri veriyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İki
RX 580 karta ciddi farklar attığı oyunlar var, son cümleyi de zaten o yüzden yazdım ama genel olarak RX 580 ayarında FPS değerleri veriyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İkisinin de 4GB olduğu bir test var mı ki dediğim gibi teknoloji bakımından da 5500XT her zaman daha öndedir siz daha iyi bilirsiniz. Eski bir mimari... neyse uzatmıyım her seferinde yazmaktan sıkıldım :D o şekil yani.

Ayrıca hocam önemli olan FPS değeri tam olarak o değil :p ve average de çok önde. İncelemedim ama %1 ve %0.1de de öyledir diye tahmin ediyorum.
@55superx

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı