1300 TL'ye Sistem Tavsiyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sergun26

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, arkadaşımla beraber şöyle bir sistem topladık. Ancak benim pek içime sinmedi.
GTA 5, CS: GO, Garry's Mod, TF2, ETS 2 gibi oyunlar oynarım. Video çekimi ve render yapılabilir.
İleride upgrade yapabilirim, yani ileriye dönük olmalı.
Sistem iyi değil ise yorum yaparak öneri yapmanızı istiyorum, 1300 TL bütçe ile olmalı.
Şimdiden teşekkür ederim.

Not: Sistemi beğenmediyseniz ve öneri yapmak istiyorsanız HDD 500 GB benim için yeterli. CD sürücüsüne ihtiyaç duymuyorum. Vatan Bilgisayar'dan olursa sevinirim.
Sistem resmini eke koydum.

adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemi Sinerji'den alın. 500 GB HDD fiyatına 1 TB HDD satıyor. Çok daha ucuza getirirsiniz.

Valla işlemci biraz sakat özellikle GTA 5 için. Artık oyunlar en en en kötü ihtimal i3 istiyor.

Pentium G3258 sıkıntı çıkarır.

Arkadaşlar anlamadığım bir konu neden her 2 konuda bir g3258'i kötülüyorsunuz? O işlemcinin devri bitti, sakatlık çıkarabilir gibi... Bu işlemciyi alanlar hatamı etti daha 2 ay öncesine kadar kimsenin dilinden düşmüyordu overclock ile i3'ün altından i5'in üzerinde performans verdiği günlere ne oldu? Recep baltaşın dediği gibi.

Arkadaşlar anlamadığım bir konu neden her 2 konuda bir g3258'i kötülüyorsunuz? O işlemcinin devri bitti, sakatlık çıkarabilir gibi... Bu işlemciyi alanlar hatamı etti daha 2 ay öncesine kadar kimsenin dilinden düşmüyordu overclock ile i3'ün altından i5'in üzerinde performans verdiği günlere ne oldu? Recep baltaşın dediği gibi.
O işlemci çok abartıldı. İsterse 6 Ghz'e çıksın işlemci yine aynı işlemci. Çoğu firma artık 2 çekirdek desteğini çekiyor. Çok uzun ömürlü değil.

1300 TL bütçe ile alınabilir ve söz konusu oyunlar da oynanabilir. GTA 5'te biraz ayar yapman gerekecek tabi işlemci darboğazının önüne geçmek için.

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.
Maalesef param zor yettiğinden yeni monitör alamayacağım. Monitörüm 1280x1024 çözünürlükte. Arkadaşım oyunları düşük çözünürlükte çalıştırırsam işlemcinin darboğaz yapabileceğini söyledi. Ve DSR sanal çözünürlük yükseltme ayarı varmış. Bu seçenek nerede bulunur? İleride bu sisteme upgrade yapabilirim. 500 TL işlemci bütçesiyle ne önerebilirsiniz?

Herkese cevapları için teşekkür ederim.

Merhaba kardeşim eğer imkanın varsa hdd ni 7200 RPM yap ve yine imkanın varsa 2 adet ram al 4 gb.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı