1300 TL'ye Sistem Tavsiyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maalesef İzmir Gaziemir'de oturuyorum ve stokta yok gözüküyor. Şuan Antalya'dayım. 15 gün sonra sistemi toplamayı düşünüyorum. O zaman stoklara gelirse Seagate ile değiştirebilirim. Arkadaşım Seagate tavsiye etti ancak çok fark etmeyeceğini söyledi.
Blue dan iyi olacağını tahmin ediyorum İzmir de vardır belki bir bakın derim eğer imkanınız varsa alın faturasıyla götürdüğünüzde montaj yapacaklardır sorunsuz bir şekilde. Ayrıca sistemi toplamaya gittiğinizde " bu parça iyi değil değiştir " diyebilirler herhangi bir parçanıza. Son kararınızı verip öyle girin içeriye çünkü onlar ellerinde kalan malları vermeye çalışacaklardır.

Blue dan iyi olacağını tahmin ediyorum İzmir de vardır belki bir bakın derim eğer imkanınız varsa alın faturasıyla götürdüğünüzde montaj yapacaklardır sorunsuz bir şekilde. Ayrıca sistemi toplamaya gittiğinizde bu parça iyi değil değiştir diyebilirler herhangi bir parçanıza son kararınızı verip öyle girin içeriye çünkü onlar ellerinde kalan malları vermeye çalışacaklardır.
Hiçbir şekilde çalışanların sözlerine inanmam zaten. Genellikle kendi kafamın dikine giderim.
Bornova'da var ancak 15 gün sonra toplayacağım için stoklara gelebilir de. Duruma göre disk değişecek.
Strix ile değiştirmeyi ben de düşünüyordum ancak ekranım maalesef VGA. Yakın zamanda yeni monitör alamam, belki 1 yıl sonra.

Hiçbir şekilde çalışanların sözlerine inanmam zaten. Genellikle kendi kafamın dikine giderim.
Bornova'da var ancak 15 gün sonra toplayacağım için stoklara gelebilir de. Duruma göre disk değişecek.
Strix ile değiştirmeyi ben de düşünüyordum ancak ekranım maalesef VGA. Yakın zamanda yeni monitör alamam, belki 1 yıl sonra.
VGA sorun değil 5 liraya dönüştürücü alabilirsiniz. Ayrıca imkanınız varsa hddyi almanızı öneririm.

VGA sorun değil 5 liraya dönüştürücü alabilirsiniz. Ayrıca imkanınız varsa hddyi almanızı öneririm.
HDD'yi WD'ninki ile, kasayı XIGMATEK ile değiştirdim. Stoklarda olursa HDD'yi Seagate'ninki olarak değiştireceğim. Arkadaşım dönüştürücü çok sıkıntı çıkarır, görüntüde titreklik oluşabilir dedi. Ben de sorun olabileceğinden yanayım. Çünkü monitörüm eski.
Monitör: Samsung Syncmaster 720N

HDD'yi WD'ninki ile, kasayı XIGMATEK ile değiştirdim. Stoklarda olursa HDD'yi Seagate'ninki olarak değiştireceğim. Arkadaşım dönüştürücü çok sıkıntı çıkarır, görüntüde titreklik oluşabilir dedi. Ben de sorun olabileceğinden yanayım. Çünkü monitörüm eski.
Monitör: Samsung Syncmaster 720N
Nu marka 8 ms 19 " bir monitörüm vardı elektrikten kısa devre yaptı bozuldu onu 3 yıl DVI ı VGA ya dönüştürücü ile kullandım herhangi bir sorun yaşamadım arkadaşın biraz pimpirikli gibi geldi bana eğer mevcut ekran kartınızda DVI girişi varsa bir dönüştürücü ile deneyebilirsiniz.

Nu marka 8 ms 19 " bir monitörüm vardı elektrikten kısa devre yaptı bozuldu onu 3 yıl DVI ı VGA ya dönüştürücü ile kullandım herhangi bir sorun yaşamadım arkadaşın biraz pimpirikli gibi geldi bana eğer mevcut ekran kartınızda DVI girişi varsa bir dönüştürücü ile deneyebilirsiniz.
Şuanda maalesef bir masaüstüm yok, laptopum var ve HDMI, VGA çıkışı var.

Güncelleme: Şansıma aksilik bitmez ki...
Gaziemir mağazasında herşey tamam, sadece Msi 750 Ti TwinFrozr kalmamıştı. Ödeme yaptığımıza dair makbuz verdiler, numara aldılar. Yarın parçayı Buca şubesinden getirip montajı yapacaklar, arayacaklar ve sistemi gidip teslim alacağım. Alınca yazarım, konu başlığı düzenlenir ve konu kilitlenir. Herkese çok teşekkür ederim.

Sistemi satın aldım arkadaşlar, ben söylemeden kutuları da verdiler. Windows sadece 5 dakikada kurdum. Konu kilitlenebilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı