1300 TL'ye VXE R1 SE+ alınır mı?

• Konuyu başlatan Levi G
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 447
Sen ne atarlanıyon bana?

tamam knk

1762971219841.jpeg

Alınmaz. Forumda bu mouse hakkında hiç şikayet yok diyorlar fakat Google'dan biraz araştırma sonucu şikayetleri görebilirsin. En basitinden şikayetvarda bile bir sürü takılma donma ile ilgili sorun yaşayan insan var. Ben de aldım daha ilk günden donma takılma yapmaya başladı iade de edemiyorsun satıcı çok pişkin. Beyzbol sopası ile parçalayıp hakkın rahmetine kavuşturdum.

Alınmaz. Forumda bu mouse hakkında hiç şikayet yok diyorlar fakat Google'dan biraz araştırma sonucu şikayetleri görebilirsin. En basitinden Şikayetvar'da bile bir sürü takılma donma ile ilgili sorun yaşayan insan var. Ben de aldım daha ilk günden donma takılma yapmaya başladı iade de edemiyorsun satıcı çok pişkin. Beyzbol sopası ile parçalayıp hakkın rahmetine kavuşturdum.

Şikayetvar'ın amacı zaten şikayet yazmak. Oraya bakarsanız hiçbir ürün alamazsınız.

Ürün kötü. Malzeme kalitesi dandik. Şarjı çabuk bitiyor ve yanında gönderilen şarj kablosu da dandik. Bu saydıklarım sizin için hala kötü olduğu anlamına gelmiyorsa alıp kullanabilirsiniz.

Ürün kötü değil. Önermememizin sebebi rakiplerine göre önemli konularda geri kalması. Yeni alacak birine bu yüzden önermiyoruz. Zaten o bütçede abartı bir seçenek yok. Mcu ve bağlantı problemleri hep vardı zaten. O bütçede çok bir şey beklememek lazım. Bekleniyorsa da yerine önerdiklerimizden beklenmeli.

Mouse dediğimiz şeyin en temel işlevi ekrandaki imleci hareket ettirmek ve tıklamaları gerçekleştirebilmek. Çok bir şey beklememek lazım dediğiniz şey mouse'un temel işlevini gerçekleştiremiyor olması. 500-600 liraya alacağınız herhangi bir mouse temel işlevini gerçekleştirecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı