Konsolun kullanılmışlığına göre değişir ama fiyat biraz fazla iyi. O fiyata 2.el PSP var hocam dikkat edin. Sonra red ring of death yemeyinSorum başlıktaki gibi arkadaşlar. Siyah kasa yanında kol + 4 oyun var, sizce halen alınır mı?
Fat modellerde Red Ring Of Death hatası vardı yanlış hatırlamıyorsam. Ülkemizde efsane çözümler bulmuşlardı ama. Isındığı için arıza veren cihazı battaniyeye sarıp daha fazla ısıtarak çalıştıran, derin dondurucuya atıp orda unutup makinenin fişini komple çeken ve daha nicesi...Sorum başlıktaki gibi arkadaşlar. Siyah kasa yanında kol + 4 oyun var, sizce halen alınır mı?
1300 Liraya gayet iyi bu arada. Şuan o fiyatlara PS2 falan var. 6 ay oynatsa kardasınız. Ki sıkıntı çıkarsa bile sorunun çözümü aşırı zor değil diye biliyorum.Aldım hocam artık gelmesini bekliyorum bakalım neler olacak oynadık bir kumar gelişmeler olursa bildireceğim.
Aldım hocam artık gelmesini bekliyorum bakalım neler olacak oynadık bir kumar gelişmeler olursa bildireceğim.
Hocam elinize ulaştı mı? Memnun musunuz bir problem yaşadınız mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.