1300 TL'ye Xbox 360 alınır mı?

Kaystross

Hectopat
Daha fazla  
Sorum başlıktaki gibi arkadaşlar. Siyah kasa yanında kol + 4 oyun var, sizce halen alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorum başlıktaki gibi arkadaşlar. Siyah kasa yanında kol + 4 oyun var, sizce halen alınır mı?
Konsolun kullanılmışlığına göre değişir ama fiyat biraz fazla iyi. O fiyata 2.el PSP var hocam dikkat edin. Sonra red ring of death yemeyin 😁

Fat modellerde Red Ring Of Death hatası vardı yanlış hatırlamıyorsam. Ülkemizde efsane çözümler bulmuşlardı ama. Isındığı için arıza veren cihazı battaniyeye sarıp daha fazla ısıtarak çalıştıran, derin dondurucuya atıp orda unutup makinenin fişini komple çeken ve daha nicesi...

Aldım hocam artık gelmesini bekliyorum bakalım neler olacak oynadık bir kumar gelişmeler olursa bildireceğim.
1300 Liraya gayet iyi bu arada. Şuan o fiyatlara PS2 falan var. 6 ay oynatsa kardasınız. Ki sıkıntı çıkarsa bile sorunun çözümü aşırı zor değil diye biliyorum.

Aldım hocam artık gelmesini bekliyorum bakalım neler olacak oynadık bir kumar gelişmeler olursa bildireceğim.

Bu fiyata alma dememek mümkün değil hayırlı olsun. Halo serisi ve eski oyunları oynayıp keyif alabilirsiniz.

Yalnız online mağaza kapatıldı diye biliyorum. Oyunları fiziksel bulmanız gerekebilir.

Hocam elinize ulaştı mı? Memnun musunuz bir problem yaşadınız mı?

Evet ulaştı hatta yanında 4 tane oyun ve bir kol ile beraber konsol kozmetik olarak pek de iyi olmasa da kırmızı ışık hatası vs almadım sadece CD-ROM bazen tekliyor oda konsola hafif tıklatınca düzelir oyunlar ise GTA V Tomb Raider NFS the run assasin Creed tabii GTAV çizik olduğu için çalışmıyor ama olacak o kadar konsol neredeyse 200TL geldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı