13000-15000 TL sistem önerisi

Bütçe
13.000-15.000
İşini görür.
Monitör lazım klavye ve fare ve mouse pad lazım kullanmak için. Kasanın içinde işte ekran kartıdır işlemcisidir gerekli olan her şeyi var.
Sistem aldıktan sonra ekran kartı ayrı olarak gelir eğer işin ehli değil isen abin falan varsa ona taktır. Yoksa da illaki öğrenirsin YouTube üzerinden.

500W PSU diyor yetersiz olmaz mı hocam?
 
Hayır. Bu forum güvenilirdir. İstediğiniz yerde konu açıp sorabilirsiniz. 4K'ya en fiyatını hak eden monitör bu var buyrun.
144hz 1ms IPS paneldir. Ayrıca ghosting ölü piksel sorunları bu modelde hiç yok.
14k ya bu pc olmaz diyor hocam bir dakika
 
Hocam ben diğerini almıştım stok bitmiş siparişi falan iptal ettiler ben bunu almayı düşünüyorum şu anda Vento kasa şart mı? Onsuz olur mu yoksa daha mı iyi olur?
Onsuz da olur tabii donanimarşivi bu kasa için bir inceleme yapmıştı hali hazırda markasına göre kötü değil ama Vento daha bilinen bir marka ve daha kaliteli bir hava akışı sağlar. Bu şekilde de alınır. Almışken iyisini alırdım ben şahsen.
 
Hocam vallahi 2 yıldır ben bekliyorum once ben aliyim sonra siz alirsiniz 😀

Merak etmeyin hocam bunda yeteri kadar stok vardır daha çok bilinmiyor :)

Onsuz da olur tabii Donanım Arşivi bu kasa için bir inceleme yapmıştı halihazırda markasına göre kötü değil ama Vento daha bilinen bir marka ve daha kaliteli bir hava akışı sağlar. Bu şekilde de alınır. Almışken iyisini alırdım ben şahsen.

Haklısınız hocam 700 TL için tüm kasayı riske atmak saçma olur.
 
14k ya bu pc olmaz diyor hocam bir dakika
Fotoğrafı siliniz. Arkadaşınız zaten bu konularda bilgisi olmadığı meçhul. Burada ben gibi bilgili insanlar var iken neden arkadaşınıza inanıyorsunuz? Kedi ulaşamadığı ciğere sövermiş 😂. Alın geçin zaten bu sistem 3060ti gücünde bir sistem. Oyunlarda bir sıkıntı yaşamazsınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı