13000₺ kasa ve monitör önerisi

Ne âlâ memleket bende o zaman gidip 80k bütçeli sistem önerisi konusuna turb*xun 80klık 3050 sistemini önereyim sonra da kenara çekileyim, yok öyle bir şey.

Hazır 3060'lar varsa niye önermedin o zaman gidip Turbox önerdin, hem bu konu da hem de bu 23 bin TL hazır sistem önerisi konu da yeterince rezil oldun bilgin olmadığı alanlarda sırf rütbe atlamak için boş boş mesaj yazıp konu sahibini yanlış yönlendirmeye hakkın yok.

Reisim alanlarda rütbe atlamak gibi bir amacım yok canım sıkıldı kurdum bildiğim alanlar üzerinden cevap veriyorum ben zaten orada benimle inatlaştılar arkadaşım kullanıyordu copy paste attım olmuş olabilir yani onun dışında orada önerdim ve ayrıca buradada ben arkadaşa zaten önerdim 20klık sağlam sistemler var dedim bakayım deseydi atacaktım zaten okusan anlayacaksın ama"idare eden sistemler 20k varsa İtopya'dan al kanka hazır sistem".

Bence hazır sistem al.

Monitörü 1 ay sonra alırsın. Ben öyle yaptım. 1 ay boyunca eski laptopumu ekran olarak kullandım.(laptop 9 yıllıktı ❤️

Şu an bayağı uyguna monitörler var arkadaşım odys serisinden alacaktı 14K'den 6kya düşmüş sabah aradım ama yanlış linki atmışım.

Dostum Trendyol'da i5-4-5.nesil GT 1030-730-740 ekran kartı Curved sistemler var fakat Turbox dostum. Ekteki linki incele istersen dostum, çok da bir şey bekleme ama idare eden sistemler 20k varsa İtopya'dan al kanka hazır sistem.

RAMTECH DG DRİVE x20 İ5-3470 16RAM 240SSD 1TB RX550-4GB OYUNCU DİREKSİYONU 23,6inç CURVED OYUN PC Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Daha demin tartıştığımızda yine bir nebze bilgisi var diyordum... Yok hocam bilginiz yok cidden yok.

Hocam fiyat bütçeye göre değişir şu an 13kya monitörlü PC o vardı aklıma o geldi ben zaten uygun olmadığını orada bildirdim ama hala anlamak istemiyorsunuz konuyu okuyup anlamadan yazmayın.
13K fiyata senin attığın sistemden daha iyi 2 sistem 2 de monitör toplarım dostum. İnsanlara saçma sapan öneriler verip akıllarını karıştırma.

Dostum Trendyol sistemlerin içine 2.el kullanılan malzeme koyuyorlar, ve 2011'den kalma ekran kartı ve işlemci koyuyorlar. 10k ölsem vermem.

Reis vallahi ben GT730 aldım gerçi Turbox değil ama 6kmı 7kmı monitör Full setup aldım memnunum yani kasma donma kod yazmak için aldım Valorant gibi oyunlarda 250 FPS alıyor yani ayrıca değiştireceğim zaten ben laptop alacağım hocam üniversiteye başlayacağım kardeşime kalacak.

Dostum Trendyol sistemlerin içine 2.el kullanılan malzeme koyuyorlar, ve 2011'den kalma ekran kartı ve işlemci koyuyorlar. 10k ölsem vermem.

Sana göre bayağı göre bir bilgiliyim bence.

Öyledir hocam bilemem kimse kimseyi bir bakışta tanıyamaz.

Reis vallahi ben GT730 aldım gerçi Turbox değil ama 6kmı 7kmı monitör Full setup aldım memnunum yani kasma donma kod yazmak için aldım Valorant gibi oyunlarda 250 FPS alıyor yani ayrıca değiştireceğim zaten ben laptop alacağım hocam üniversiteye başlayacağım kardeşime kalacak.

Ama sabahtan beri millete anlattığımdan beri linçliyor anlamadım gitti :)

Hocam 3050 önerip inadına savunma yapmanız, Turbox sistem önermeniz vs. linçlenmenize sebep oluyor mantıklı değil mi?

Valorant minimum ayarlarda 480P çözünürlükte belki.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam 3050 önerip inadına savunma yapmanız, Turbox sistem önermeniz vs. linçlenmenize sebep oluyor mantıklı değil mi?

Hocam öncelikle 3050 önerdim arkadaş attı cpy paste olduğunu söyledim onun dışında inatlaşmamın sebebi adamlar 3050 dizerim veya ederi 10k dedi bende inatlaştım Turbox sisteme gelirsek ben orada Turbox olduğunu belirttim kötü olduğunu söyleyerek 20kya sağlam sistemler alınabileceğini arkadaş isteseydi ona link bırakabilecektim fakat beni kimse anlamadan yargıladı çok yüksek sistemlere hakim değilim fakat hangi RAM'in işlemcinin ekran kartının daha iyi olduğunu ayıracak seviyedeyim Turbox önerdim belki hani güzel değil ama monitörü vesaire var diye ama orada da söyledim zaten Turbox'un kötü olduğunu anlamak istemedi kimse.

Valorant minimum ayarlarda 480p çözünürlükte belki.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yok hocam GeForce expereince ile en yüksek çözünürlükte alıyorum o FPS'i.

Hocam öncelikle 3050 önerdim arkadaş attı cpy paste olduğunu söyledim onun dışında inatlaşmamın sebebi adamlar 3050 dizerim veya ederi 10k dedi bende inatlaştım Turbox sisteme gelirsek ben orada Turbox olduğunu belirttim kötü olduğunu söyleyerek 20kya sağlam sistemler alınabileceğini arkadaş isteseydi ona link bırakabilecektim fakat beni kimse anlamadan yargıladı çok yüksek sistemlere hakim değilim fakat hangi RAM'in işlemcinin ekran kartının daha iyi olduğunu ayıracak seviyedeyim Turbox önerdim belki hani güzel değil ama monitörü vesaire var diye ama orada da söyledim zaten Turbox'un kötü olduğunu anlamak istemedi kimse.

Hocam 13K fiyata 2010 model Turbox yerine en kötü ihtimalle

alıp pazarlık ile fiyatı 11K civarına çekerdiniz. İdarelik 2.5K ya bu Monitörü çekerdiniz. Tamam olurdu işiniz 10 yıllık PC yerine RTX3060 klasında bir PC niz olurdu.

Yok hocam GeForce expereince ile en yüksek çözünürlükte alıyorum o FPS'i.
En yüksek çözünürlük dediğiniz 4K bu çözünürlükte bırakın 250FPS i 10FPS açar ise şaşırmanız gerekir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı