13000 TL dizüstü bilgisayar önerisi

Bütçe
13K
En iyileri.

En iyileri.
MSI GL65 Leopard = GameGaraj Fenix laptop olarak geçiyor. MSI ile anlaşmalı. Kasa aynı kasa, içindeki bileşen farklı.

Onu soğutucu ile halletmek mümkün olabilir. Isınıyor diye RTX 2070 kartından vazgeçmek biraz saçma olabilir. Ek olarak ilk defa sizden duyuyorum bu şikayeti.

Hocam hiçbir soğutucu 90 derecede çalışan işlemciyi 10 derece soğutamaz soğutsa bile 80 derece de fazla. Bizzat ben laptopla soğutucu kullanıyorum 3-4 derece düşüş yaşadım sadece

Monster almayın. Kronik Sorunlu laptoplar üretiyorlar. Bütçeniz 7000 falan olsaydı belki düşünülebilirdi.
RTX li serisinde herhangi bir sıkıntı duymadım şu ana kadar. Zamanında 1660ti'lı Tulpar'larda soğutma sorunu vardı. Onları da piyasadan çektiler. Bildiğiniz herhangi bir kronik sorun var mı yeni Tulpar serisinde?

RTX'li serisinde herhangi bir sıkıntı duymadım şu ana kadar. Zamanında 1660 Ti'lı Tulpar'larda soğutma sorunu vardı. Onları da piyasadan çektiler. Bildiğiniz herhangi bir kronik sorun var mı yeni Tulpar serisinde?

Evet var. Sorunlar hep aynı.

Screenshot_2020-10-13-17-31-36-835_com.android.chrome.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı