13000 TL kasa toplama

Bütçe
13000

YunusEmreTugran

Hectopat
Daha fazla  
İyi sosyaller, bütçem 13000 TL sadece kasa toplamak istiyorum. 6500XT'li bir sistem kullandım 2 ay ve performansı bana yetiyordu. Ancak bir iki model yükseği daha iyi olurdu. Bütün önerilere açığım, acelem yok paranı beklet daha iyisini alırsın derseniz beklerim, ya da ikinci el bu sistem mantıklı alınabilir derseniz ona da bakarım. Son bütçem 15000 TL olur ancak monitör dahil olması şartıyla.
Bu özellikler olması lazım;
Ekran kartı AMD.
Depolama birimi M.2 SSD Max 500 GB.
Tamamen oyun odaklı.

2X:

Toplam 15,405 TL.

2X:

Toplam 15,405 TL.

Hocam monitör ilgimi çekmedi indirimden bulacağım onu. Diğer parçalar gayet güzel ve yeterli gözüküyor, işlemci darboğaz yapar mış?

Teşekkürler öneriniz için.

Hocam biraz daha beklesem fiyatlar düşer mi? Ve 6600XT alsam işlemci darboğaz yapar mı?
12100F 6600 XT'yi rahat besler, darboğaz yapmaz. Fiyatlar konusunda bekleyip beklememen hakkında pek emin değilim. Fiyatların ne olacağı belli olmuyor. Ekran kartı fiyatları bu aralar düşüşte. Karne gününe özel bir çok teknoloji ürününde indirimler oluyor, bekleyebilirsin.

12100F 6600 XT'yi rahat besler, darboğaz yapmaz. Fiyatlar konusunda bekleyip beklememen hakkında pek emin değilim. Fiyatların ne olacağı belli olmuyor. Ekran kartı fiyatları bu aralar düşüşte. Karne gününe özel birçok teknoloji ürününde indirimler oluyor,

11400F almaya karar verdim anakart olarak da MSI B560M-A Pro soket 1200 DDR4 5200 (OC) bunu aldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı