13000 TL Vatan Bilgisayar RTX 3070 sistem önerisi

Bütçe
Olmadı 14 Bin TL ye Kadar Belki Zorlayabilirim

Patrick Star

Hectopat
Bilgisayarın sıcaklık değerleri yüksek olmasın. Tam yükte 80 dereceyi görmek istemiyorum, altında olması tercihimdir.
RTX 3070 tabanlı bir sistem düşündüm ama diğer parçalara bütçem yeter mi emin olamadım.
Oyunlarda grafikleri sonuna kadar açmayı çok seviyorum. Özellikle 2K'da akıcı olsun, 4K'yı da oynatsın kasmasın.
FPS tarzı oyun seven birisi değilim, bu yüzden yüksek FPS'lerde (80+) gözüm yok, zaten monitörümde FreeSync 75Hz 1ms özelliğe sahip.
Oyunlar en azından akıcı olsun diye 50FPS altına düşmesin isterim.
Grafik tabanlı oyunlar oynarım.
Örneğin.
- Kingdom come: Deliverance.
- MB Bannerlord.
- The Witcher 3.
- RE2-3 remake.
- Remastered serileri.
- AC serileri.
- RDR 2.
- Horizon Zero Dawn.
- Detroit Become Human.
Gibi oyunları severim.

Vatan Bilgisayar üzerinden bana sistem toplama konusunda, olmadı sistem parçaları konusunda yardımcı olup tavsiyeler verebilir misiniz?
İlginiz ve emeğiniz için şimdiden teşekkürler.

Qp bilişimle konuşdum stoğa gelimce RTX 3070 ASUS Dual 6200TL olacak 2 hafta beklerseniz bu kartta var. Soğutma olarak iyi iyi bir kasada 65 dereceyi geçmiyor.

Hocam en azından ekran kartını Vatan'dan almayın, mevcut olan sadece 1 model var ve 900 TL pahalı.
Palit RTX3070 GAMINGPRO OC 8GB 256Bit GDDR6 | Game Garaj bunu alabilirsin.

Hiç Online sitelerden yüksek bütçeli bir şey almadım, yani hiç bilmediğim bir site o yüzden biraz tedirginim, Vatan Bilgisayar benim olduğum yere yakın ve bir problem olduğunda gidebileceğim tek yer.
QP bilişimle konuşdum stoğa gelimce RTX 3070 ASUS Dual 6200TL olacak 2 hafta beklerseniz bu kartta var. Soğutma olarak iyi iyi bir kasada 65 dereceyi geçmiyor.

ASUS Dual'in testine baktım aşırı ısınan ve sorunlu bir kart çok problem yaşatıyor, yani kısa vadede sıkıntı yapmaz ama uzun vadede elden de çıkarmak zor kullanmakta, bu yüzden ROG STRIX düşünüyorum, EVGA'da var ama onu hiç kullanmadım, ikisinden birisini seçmek zorundayım, indirim gelecek mi?

Hiç Online sitelerden yüksek bütçeli bir şey almadım, yani hiç bilmediğim bir site o yüzden biraz tedirginim, Vatan Bilgisayar benim olduğum yere yakın ve bir problem olduğunda gidebileceğim tek yer.
Hocam çoğu kişi 3070'i bu siteden aldı. Ama güvenmek size kalmış yine de.

QP bilişimle konuşdum stoğa gelimce RTX 3070 ASUS Dual 6200TL olacak 2 hafta beklerseniz bu kartta var. Soğutma olarak iyi iyi bir kasada 65 dereceyi geçmiyor.

ASUS Dual'in testine baktım aşırı ısınan ve sorunlu bir kart çok problem yaşatıyor, yani kısa vadede sıkıntı yapmaz ama uzun vadede elden de çıkarmak zor kullanmakta, bu yüzden ROG STRIX düşünüyorum, EVGA'da var ama onu hiç kullanmadım, ikisinden birisini seçmek zorundayım, indirim gelecek mi?

13000TL'ye Vatan'dan anca RTX 3070 alırsınız.

Evet :D haklısınız çok yüksek fiyatları var. Ama şu an ellerinde iki kart var birisi 8200 TL diğeri 9200TL.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı