Patrick Star
Hectopat
Bilgisayarın sıcaklık değerleri yüksek olmasın. Tam yükte 80 dereceyi görmek istemiyorum, altında olması tercihimdir.
RTX 3070 tabanlı bir sistem düşündüm ama diğer parçalara bütçem yeter mi emin olamadım.
Oyunlarda grafikleri sonuna kadar açmayı çok seviyorum. Özellikle 2K'da akıcı olsun, 4K'yı da oynatsın kasmasın.
FPS tarzı oyun seven birisi değilim, bu yüzden yüksek FPS'lerde (80+) gözüm yok, zaten monitörümde FreeSync 75Hz 1ms özelliğe sahip.
Oyunlar en azından akıcı olsun diye 50FPS altına düşmesin isterim.
Grafik tabanlı oyunlar oynarım.
Örneğin.
- Kingdom come: Deliverance.
- MB Bannerlord.
- The Witcher 3.
- RE2-3 remake.
- Remastered serileri.
- AC serileri.
- RDR 2.
- Horizon Zero Dawn.
- Detroit Become Human.
Gibi oyunları severim.
Vatan Bilgisayar üzerinden bana sistem toplama konusunda, olmadı sistem parçaları konusunda yardımcı olup tavsiyeler verebilir misiniz?
İlginiz ve emeğiniz için şimdiden teşekkürler.
RTX 3070 tabanlı bir sistem düşündüm ama diğer parçalara bütçem yeter mi emin olamadım.
Oyunlarda grafikleri sonuna kadar açmayı çok seviyorum. Özellikle 2K'da akıcı olsun, 4K'yı da oynatsın kasmasın.
FPS tarzı oyun seven birisi değilim, bu yüzden yüksek FPS'lerde (80+) gözüm yok, zaten monitörümde FreeSync 75Hz 1ms özelliğe sahip.
Oyunlar en azından akıcı olsun diye 50FPS altına düşmesin isterim.
Grafik tabanlı oyunlar oynarım.
Örneğin.
- Kingdom come: Deliverance.
- MB Bannerlord.
- The Witcher 3.
- RE2-3 remake.
- Remastered serileri.
- AC serileri.
- RDR 2.
- Horizon Zero Dawn.
- Detroit Become Human.
Gibi oyunları severim.
Vatan Bilgisayar üzerinden bana sistem toplama konusunda, olmadı sistem parçaları konusunda yardımcı olup tavsiyeler verebilir misiniz?
İlginiz ve emeğiniz için şimdiden teşekkürler.