13000 TL Vatan Bilgisayar RTX 3070 sistem önerisi

Bütçe
Olmadı 14 Bin TL ye Kadar Belki Zorlayabilirim
Yani tabii ki de kasa havalandırması önemli, ben sadece uzun ömürlü olsun istiyorum, MSI kullanıyorum kasa mükemmel havalandırmaya sahip ama kart diyor ki ben 75-80 aralığında çalışacağım.
Tabi o da var. Ekran kartının soğutması düşük seviyeyse normalden daha az sıcaklığı azalıyor. Mesela bende de Palit 1660 Super var, soğutması düşük seviye olduğu için 65 derecede çalışıyor. Aynı kasaya ROG Strix taksam, 50 dereceyi geçmez belki fanları bile dönmez.

Yani tabii ki de kasa havalandırması önemli, ben sadece uzun ömürlü olsun istiyorum, MSI kullanıyorum kasa mükemmel havalandırmaya sahip ama kart diyor ki ben 75-80 aralığında çalışacağım.

Tamam siz anlamıyorsunuz ama unutmayın ROG STRIX'i gidin Corsair Crystal 1000D'ye koyun kart yine 62 derecede çalışacak.

Tabi o da var. Ekran kartının soğutması düşük seviyeyse normalden daha az sıcaklığı azalıyor. Mesela bende de Palit 1660 Super var, soğutması düşük seviye olduğu için 65 derecede çalışıyor. Aynı kasaya ROG STRIX taksam, 50 dereceyi geçmez belki fanları bile dönmez.

Evet Dual serisinde öyle bir sıkıntı var, forumlarda görmek mümkün. Testlerde de gördüğüm kadarıyla kart 70'in altına inmiyor, zamanla 85 90I bile görenler varmış. Yoksa karta karşı kötü bir düşüncem yok ama bu ısınma sorunundan muzdarip kullanıcılardan birisiyim, yani aldığım kart Max 75'i görse benim için daha önemli. Peki R7 2700X nasıldır? 8 çekirdek belki oradan yakalar diye düşündüm ama bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı