13000 TL'ye Android telefon önerisi

İbrain

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: ASUS TUF Gaming Nvidia GeForce GTX 1650 4GB
CPU: AMD Ryzen 5 5600 + Stok Soğutucu
Anakart: MSI A320M PRO-VH
RAM: Kingston Fury Beast 16 GB DDR4 2666 MHz
SSD: SAMSUNG 970 EVO Plus 1TB NVMe M.2
Kasa: MSI Mag Forge 320R Airflow
PSU: NZXT C750 750W 80+ Bronze Yarı Modüler
Monitör: Samsung Odyseey G3 27'' 165 Hz FHD
Klavye: MSI Vigor GK30
Mouse: Razer Deathadder V2 X HyperSpeed
Kulaklık: JBL Tune 500BT
Ses ve Görüntü: Logitech C310 HD
Meslek
Öğrenci
Merhaba 8 yıldır Samsung Note 4 kullanıyorum. Telefon artık bana yetmiyor. En fazla 13000 TL çıkabilirim ama fiyat daha düşük olursa daha iyi olur, isteğim 10 11 bin civarındadır. En önemli kriter 256 GB hafızaya ve 8 GB RAM'e sahip olması. Marka olarak öncelikli Samsung veya Xiaomi düşünüyorum bunların dışına çıkmak pek istemem. Kamera özelliklerinin iyi olması günümüzde popüler ancak benim için pek bir önemi yok. Yine en az 6 7 yıl götürmesini istiyorum.

Son düzenleme:
Yeni telefonunuzu da eskisi gibi uzun yıllar ömrü tamamlanana kadar kullanmak istiyorsanız Samsung S serisinden şaşmayın. Bütçenize en yakın 14k fiyattaki S21 FE'yi almanızı öneririm. Biraz bütçe artırmaya değer.

Bir an konuyu ben oluşturdum zannettim. Size şimdilik cihaz önermeyeceğim ama önerilmesi (diğer arkadaşlara binaen) kolay olması adına kullanım amacınızı ve beklentilerinizi yazarsanız daha iyi olur.
Yanlışlıkla tam yazmadan oluşturdum. Düzenlendi şimdi

Merhaba 8 yıldır Samsung Note 4 kullanıyorum. Telefon artık bana yetmiyor. En fazla 13000 TL çıkabilirim ama fiyat daha düşük olursa daha iyi olur, isteğim 10 11 bin civarındadır. En önemli kriter 256 GB hafızaya ve 8 GB RAM'e sahip olması. Marka olarak öncelikli Samsung veya Xiaomi düşünüyorum bunların dışına çıkmak pek istemem. Kamera özelliklerinin iyi olması günümüzde popüler ancak benim için pek bir önemi yok. Yine en az 6 7 yıl götürmesini istiyorum.
S20 fe bakabilirsiniz amazonda 9800 TL idi en son. Yanılmıyorsam ürünün 256 GB lik modeli de vardı onun da fiyatına bakabilirsiniz.

13k üstüne çıkmasın demişsiniz ama o fiyatlarda 7 yıl götürebilecek bir cihaz bulmak zor. S21 FE 14k ama en azından o fiyata alabileceğiniz en uzun ömürlü cihazlardan olur. Tabii 256 GB için üstüne daha da koymak lazım.

Yeni telefonunuzu da eskisi gibi uzun yıllar ömrü tamamlanana kadar kullanmak istiyorsanız Samsung S serisinden şaşmayın. Bütçenize en yakın 14k fiyattaki S21 FE'yi almanızı öneririm. Biraz bütçe artırmaya değer.
Link bırakırsanız daha kolaylık olur benim için.

Link bırakırsanız daha kolaylık olur benim için.
Mesaj sonradan düzenlendiği için 256GB kriterini görmedim. S21 FE'nin 256'lığı bütçenizi çok aşıyor. Yine de 128'liğin linkini koyayım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı