- Makaleler
- 6
Ben demiştim zaten 256 için daha da koymanız lazım.256 GB olanı 16.500 TL
Ben demiştim zaten 256 için daha da koymanız lazım.256 GB olanı 16.500 TL
Merhaba 8 yıldır Samsung Note 4 kullanıyorum. Telefon artık bana yetmiyor. En fazla 13000 TL çıkabilirim ama fiyat daha düşük olursa daha iyi olur, isteğim 10 11 bin civarındadır. En önemli kriter 256 GB hafızaya ve 8 GB RAM'e sahip olması. Marka olarak öncelikli Samsung veya Xiaomi düşünüyorum bunların dışına çıkmak pek istemem. Kamera özelliklerinin iyi olması günümüzde popüler ancak benim için pek bir önemi yok. Yine en az 6 7 yıl götürmesini istiyorum.
Samsung A34 5G, S20FE veya realme GT2 öneririm.Merhaba 8 yıldır Samsung Note 4 kullanıyorum. Telefon artık bana yetmiyor. En fazla 13000 TL çıkabilirim ama fiyat daha düşük olursa daha iyi olur, isteğim 10 11 bin civarındadır. En önemli kriter 256 GB hafızaya ve 8 GB RAM'e sahip olması. Marka olarak öncelikli Samsung veya Xiaomi düşünüyorum bunların dışına çıkmak pek istemem. Kamera özelliklerinin iyi olması günümüzde popüler ancak benim için pek bir önemi yok. Yine en az 6 7 yıl götürmesini istiyorum.
2. el düşünmüyorumBunu öneririm gayet güzel. Biraz takip edebilirsen S21 bulabilirsin.Yenilenmiş Galaxy S20 2. El Telefon Fiyatları ve Özellikleri
Aradığınız Galaxy S20 uygun fiyatlarla şimdi EasyCep'te! Hayallerinizi süsleyen yenilenmiş veya ikinci el Galaxy S20 modellerini 1 yıl garanti kapsamında almak EasyCep ile mümkün!easycep.com
Yok hocam bütçeyi denkleştiremedik daha alacağız inşallah. S20 FE veya S21FE düşünüyoruz.Hocam aldınız mı telefon?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.