13000 TL'ye MARS-A1060K alınır mı?

Evet, alınır. Parçalar çok kaliteli. RAM'ler Corsair'in, sıvı soğutman bile var. Üstüne bir de Z490 gibi
bir anakart. 13000 TL'yi bence hak ediyor. İşlemcin zaten müthiş. Bence alınır fakat 250 TL daha vererek SSD'yi M.2 yapmalısın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
evet alınır parçalar çok kaliteli ramlar corsairin sıvı soğutman bile var üstüne bir de z490 gibi
bir anakart 13k yı bence hak ediyor işlemcin zaten müthiş bence alınır fakat 250 tl daha vererek ssd yi m.2 yapmalısın
Ana kart hariç katılıyorum. Z490 Chipset olsada en dip fiyat giriş seviyesi bir Z490. Birde SSD sıkıntılı bir model. Sistem iyi ama F/P sistemi değil. 13 Bin liraya RTX2080 Super'li sistem toplanır. Tabi amaç sadece oyunsa.

Son düzenleme:
Evet, alınır. Parçalar çok kaliteli. RAM'ler Corsair'in, sıvı soğutman bile var. Üstüne bir de Z490 gibi
bir anakart. 13000 TL'yi bence hak ediyor. İşlemcin zaten müthiş. Bence alınır fakat 250 TL daha vererek SSD'yi M.2 yapmalısın.
Bende öyle düşündüm.
13000 TL RTX 2060 sistem için çok pahalı.

Benim için işlemci daha önemli ağırlıklı olarak CS:GO oynuyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı