Arkadaşlar Max 14K olacak şekilde 13.000 TL civarı oyun performansı çok iyi SAR değeri düsük Android ve çok fazla ısınmayıp şarjı uzun süre dayanan bir telefon önerisi istiyorum sizden. En önemli nokta oyun performansı.
Arkadaşlar Max 14K olacak şekilde 13.000 TL civarı oyun performansı çok iyi SAR değeri düsük Android ve çok fazla ısınmayıp şarjı uzun süre dayanan bir telefon önerisi istiyorum sizden. En önemli nokta oyun performansı.
Yurt dışı düşünürsen eğer POCO F5 olabilir.
POCO F5'in fiyatı 13K in üzerinde.
Yurt dışı cihazı almak mantıklı değil.
O fiyat bandında S20 FE 8/256, Realme GT2 ve A54 en iyi seçenekler olacaktır. Bana sorarsanız oyun performansının yanında iyi bir kamera ve arayüz de istiyorsunuz S20 FE alın. Telefonu ben kullanıyorum ve çok memnunum. İncelemesini de yaptım, profilimde bulabilirsiniz. Sizin için sadece oyun performansı önemliyse Snapdragon 888 işlemcisine sahip olan Realme GT2'yi tercih edin.
6 yıldır yurt dışı telefonlar kullanıyorum bir sorununu görmedim.
Hocam Realme serisinde aşırı derecede AMOLED yanıkları oluşuyor. Görüntülü görüşmelerde cihaz 50 55 60 dereceleri görüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.