Kardeş topladığın parçalar parana yazık edebilecek düzeyde. Kasa hava akışı çok kötü olan bir model anakart çok üst segment bir model. Senin için böyle bir sistem topladım. Monitörü IPS tercih ediyorum ben sen istersen değiştirebilirsin.
Hocam bu fiyata RTX 2070- 2080 sistem alınır. 1660’la olacak iş değil. Ayrıca Windows 10’a 850 lira vereceğinize internetten oem key alıp o parayı başka yerde kullanabilirsiniz.
Hocam bu fiyata RTX 2070- 2080 sistem alınır. 1660’la olacak iş değil. Ayrıca Windows 10’a 850 lira vereceğinize internetten OEM Key alıp o parayı başka yerde kullanabilirsiniz.
Cooler Master MWE 750W 80+ 2xEPS, Aktif PFC, 120mm Fanlı PSU en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Cooler Master MWE 750W 80+ 2xEPS, Aktif PFC, 120mm Fanlı PSU en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Video izleyip yaparsınız zor bir şey değil. Hatta canlı yayın açın Youtube üzerinden Sosyal'den de konu açıp link verin üyeler yardımcı olur size. Ama dikkatli olmanız lazım. Yapamazsanız yetkili bir servis yapar o işi. Hangi şehirdesiniz?
Not: İtopya aşırı pahalı. Ayrı ayrı alırsanız daha iyi bir sistem toplarsınız. Bence ayrı ayrı alın halledersiniz o işi. Hangi site olursa olsun tek site daha pahalı oluyor.