13000TL PC toplama

Kardeş topladığın parçalar parana yazık edebilecek düzeyde. Kasa hava akışı çok kötü olan bir model anakart çok üst segment bir model. Senin için böyle bir sistem topladım. Monitörü IPS tercih ediyorum ben sen istersen değiştirebilirsin.

Bu fiyata az biraz başka yerden kısıp RTX 2080 takılmalı.
Öyle düşünüyorum zaten yani 13.000 TL demiyorum illa. Zaten işlemciden ve anakarttan kısmayı düşünüyorum. Ekran kartı yeterlidir değil mi?

Kesinlikle değil o fiyata çok yazık olur.

Hocam bu fiyata RTX 2070- 2080 sistem alınır. 1660’la olacak iş değil. Ayrıca Windows 10’a 850 lira vereceğinize internetten oem key alıp o parayı başka yerde kullanabilirsiniz.

Hocam bu fiyata RTX 2070- 2080 sistem alınır. 1660’la olacak iş değil. Ayrıca Windows 10’a 850 lira vereceğinize internetten OEM Key alıp o parayı başka yerde kullanabilirsiniz.

Tamamdır dostum bana RTX 2070-80'li ve monitörü değiştirmeden ne önerebilirsin.

Monitör eksik? Ayrıca o PSU bu sisteme olmaz. En az 750W almalı. Daha verimli olur.

Hocam parçaları takamam. İtopya'dan alıyorum maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiyata az biraz başka yerden kısıp RTX 2080 takılmalı.

Kesinlikle değil o fiyata çok yazık olur.

İşte anakart ve işlemciden kısacağım da anakart bulamadım önerebileceğin var mı?

Monitör dahil. PSU yeterli. Görmediniz sanırım.

Edit: Bütçe yetiyor aşağıdakini alabilir.

Hocam İtopya'dan almam gerek. Takmayı bilmiyorum maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
işte anakart ve işlemciden kısacağım da anakart bulamadım önerebileceğin var mı?

hocam itopyadan almam gerek takmayı bilmiyorum maalesef
Video izleyip yaparsınız zor bir şey değil. Hatta canlı yayın açın Youtube üzerinden Sosyal'den de konu açıp link verin üyeler yardımcı olur size. Ama dikkatli olmanız lazım. Yapamazsanız yetkili bir servis yapar o işi. Hangi şehirdesiniz?

Not: İtopya aşırı pahalı. Ayrı ayrı alırsanız daha iyi bir sistem toplarsınız. Bence ayrı ayrı alın halledersiniz o işi. Hangi site olursa olsun tek site daha pahalı oluyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı