13000TL PC toplama

Valla Vatan yapmıyormuş dışardan ya kendim yapacağım ki zor. Ya da sokaktaki PC’ciye yaptırcam yapacak bir şey yok umarım çalmaz bir şey yapmaz RAM’de CL’yi sonradan hatırladım keşke seninkini alsaymışım CL yazmıyor bile ya biliyor musunuz siz clsini?
Gayet güzel olmuş. HDD'yi de alabilirdiniz. Monitörden kısıp M.2 SSD'de alabilirdiniz ancak farkı hissetmezsiniz. Ama sanki biraz RGB hasreti var sizde.

Çok iyi tespit .

Gayet güzel olmuş. HDD'yi de alabilirdiniz. Monitörden kısıp M.2 SSD'de alabilirdiniz ancak farkı hissetmezsiniz. Ama sanki biraz RGB hasreti var sizde.

Eğer yetmezse HDD alacağım benim gibi bir PC cahiline yardım ettiğin için çok teşekkür ederim. Güzel oldu. Umarım PC’yi bozmadan hasarsız alırım ve taktırırım. Umarım çalmazlar gerekirse önlerinde beklerim takarken.

F/P anlamında dedim.
Site hiç bir şeyi belirtmemiş ne ekran kartı modeli ne SSD modeli ne HDD modeli sanki al geç demeye çalışmış gibi geldi. Bence bu siteye güvenmeyin. Tabii bir araştırın da.

Edit: Ben görmemişim

Merak etmeyin o konuyu. Vatan Bilgisayar yaparsa güzel yapar. Ama başlarında bekleyebilirsiniz. İşlemci pinlerini yamulturlarsa kötü olur. Dikkatli olsunlar.

Edit: Aynı şehirde olsak gelir yapardım karşılıksız. Anlatırdım da montajını. Maalesef değiliz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…