13000TL PC toplama

RAM'i ne yaptınız? Attığım RAM CL15 değerine sahip 3200MHz gayet kaliteli çiplere sahip bir bellekti. Aldığınız kaliteliyse söz kızmayacağım. SS bekliyorum.

Ayrıca diğer arkadaşın topladığı sistemde depolama yetersiz, ayrıca stok fan olan Wraith prism gayet yeterli ve RGB aydınlatmalı. Onun dışında 2080 Super 5700XT hemen hemen aynı tek farkları 5700 XT'nin halen bazı yazılım problemleri olması. Onun dışında monitör VA panel IPS kadar canlı renk vereceğini sanmıyorum.

Edit: Attığım RAM'ler CL15, arkadaş CL18 atmış, benimkinin gecikme değeri daha düşük 🙂.

Valla Vatan yapmıyormuş dışardan ya kendim yapacağım ki zor. Ya da sokaktaki PC’ciye yaptırcam yapacak bir şey yok umarım çalmaz bir şey yapmaz :) RAM’de CL’yi sonradan hatırladım keşke seninkini alsaymışım CL yazmıyor bile ya biliyor musunuz siz clsini?
Gayet güzel olmuş. HDD'yi de alabilirdiniz. Monitörden kısıp M.2 SSD'de alabilirdiniz ancak farkı hissetmezsiniz. Ama sanki biraz RGB hasreti var sizde.

Çok iyi tespit :D.

Gayet güzel olmuş. HDD'yi de alabilirdiniz. Monitörden kısıp M.2 SSD'de alabilirdiniz ancak farkı hissetmezsiniz. Ama sanki biraz RGB hasreti var sizde.

Eğer yetmezse HDD alacağım benim gibi bir PC cahiline yardım ettiğin için çok teşekkür ederim. Güzel oldu. Umarım PC’yi bozmadan hasarsız alırım ve taktırırım. Umarım çalmazlar gerekirse önlerinde beklerim takarken:D.

Eğer yetmezse HDD alacağım benim gibi bir PC cahiline yardım ettiğin için çok teşekkür ederim. Güzel oldu. Umarım PC’yi bozmadan hasarsız alırım ve taktırırım. Umarım çalmazlar gerekirse önlerinde beklerim takarken:D.
Merak etmeyin o konuyu. Vatan Bilgisayar yaparsa güzel yapar. Ama başlarında bekleyebilirsiniz. İşlemci pinlerini yamulturlarsa kötü olur. Dikkatli olsunlar.

Edit: Aynı şehirde olsak gelir yapardım karşılıksız. Anlatırdım da montajını. Maalesef değiliz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı