13000TL PC toplama

Site hiç bir şeyi belirtmemiş ne ekran kartı modeli ne SSD modeli ne HDD modeli sanki al geç demeye çalışmış gibi geldi. Bence bu siteye güvenmeyin. Tabii bir araştırın da.

Edit: Ben görmemişim 🤣 🤣 🤣
Örnek vermiştim ben zaten. Bunu da alabilir.

Örnek vermiştim ben zaten. Bunu da alabilir.
Onda hem monitör yok hem benim önerdiğimden kötü.

Edit: O sistemin SSD'sinde kronik sorun var.

@Fe4rlessBurak Sanırım çok daha iyi bir sistem buldum:
Üstelik artan parayla 2K monitör alıp 2K Ultrada tüm oyunları oynayabilirsiniz tadından yenmez. Üstelik daha da güzeli sistem kurulu geliyor. İsterseniz win 10 deneme sürümü bile kurdurtabiliyorsunuz.

@Fe4rlessBurak Sanırım çok daha iyi bir sistem buldum:
Üstelik artan parayla 2K monitör alıp 2K Ultrada tüm oyunları oynayabilirsiniz tadından yenmez.
2 saattir ötüyorum resmen burada. Ryzen 7 ile B450 anakart kullanmayın diye. Dikkat edelim lütfen. Ayrıca güç kaynağı pek güvenilir değil. FSP, Corsair, Cooler Master gibi markalar daha iyi.

Edit: RAM Frekansı da düşük.

2 saattir ötüyorum resmen burada. Ryzen 7 ile B450 anakart kullanmayın diye. Dikkat edelim lütfen. Ayrıca güç kaynağı pek güvenilir değil. FSP, Corsair, Cooler Master gibi markalar daha iyi.

Anakartı X570 yapınca fiyat 11.777 TL oluyor gene daha iyi.
Peki Peki toparlıyorum konuyu.
Bu kasayı alıp Anakartı Asrock X570 Phantom Gaming yapın.
PSU'yu da Aerocool 700W 80+ Bronze yapın.

Anakartı X570 yapınca fiyat 11.777 TL oluyor gene daha iyi.
Benim attığım ekran kartı 3 fanlı. Ayrıca öyle de bütçeyi aşıyor. En ucuz 2K Monitör 1.400 TL ve 4ms.

Edit: Kasa konusunda MSI daha iyi. PSU olarak zaten Cooler Master çok daha iyi. High Power giriş ve orta seviye sistemlerde kullanılıyor. 13.000 TL bütçe var.

Screenshot_62.png

Benim attığım ekran kartı 3 fanlı. Ayrıca öyle de bütçeyi aşıyor. En ucuz 2K Monitör 1.400 TL ve 4ms.

Edit: Kasa konusunda MSI daha iyi. PSU olarak zaten Cooler Master çok daha iyi. High Power giriş ve orta seviye sistemlerde kullanılıyor. 13.000 TL bütçe var.
Gene de 512 GB NVMe SSD ve kurulum hizmeti alıyor. Sonuçta Galax'ın da soğutma sistemi çok da kötü sayılmaz. Galax en iyilerden biri sonuçta performans konusunda.
700W 80+ Bronze PSU giriş seviyesi sistemlerde mi kullanılıyor?
Screenshot_63.png

Son düzenleme:
Merak etmeyin o konuyu. Vatan Bilgisayar yaparsa güzel yapar. Ama başlarında bekleyebilirsiniz. İşlemci pinlerini yamulturlarsa kötü olur. Dikkatli olsunlar.

Edit: Aynı şehirde olsak gelir yapardım karşılıksız. Anlatırdım da montajını. Maalesef değiliz.

Çok sağ ol yardımın için. Vatan ordan almadığın sürece yapmıyormuş maalesef. Kendim yapmayı deneyeceğim ya da PC'ciye gideceğim malum virüs var napcam bilmiyorum ben de korkuyorum kırarım falan diye.

peki soğutucu almalı mıyım?
Benim attığım ekran kartı 3 fanlı. Ayrıca öyle de bütçeyi aşıyor. En ucuz 2K monitör 1.400 TL ve 4ms.

Sipariş ettim valla. Ne önerirsin? Kendim mi takayım yoksa bilgisayarcıyamı yaptırayım? Boş boşuna konuyu şey yapmayalım çözüldü sayılır sana ulaşabileceğim bir yer var mı ya da buradan mesaj atılıyor mu yeniyim de :)

Çok sağ ol yardımın için. Vatan ordan almadığın sürece yapmıyormuş maalesef. Kendim yapmayı deneyeceğim ya da PC'ciye gideceğim malum virüs var napcam bilmiyorum ben de korkuyorum kırarım falan diye.

peki soğutucu almalı mıyım?

Sipariş ettim valla. Ne önerirsin? Kendim mi takayım yoksa bilgisayarcıyamı yaptırayım? Boş boşuna konuyu şey yapmayalım çözüldü sayılır sana ulaşabileceğim bir yer var mı ya da buradan mesaj atılıyor mu yeniyim de :)
Bilgisayarcıya sorun yaparım derse başında bekleyin ona yaptırın. Ama yetkili bilgili bir bilgisayarcı olsun. Şu mahalle bilgisayarıcısı dediğimiz tiplerden sakın. Soğutucu zaten Wraith Prism RGB aydınlatmalı ve AMD'nin çok iyi bir soğutucusudur. İçiniz rahat olsun. Ek olarak soğutucuya para vermeyin. Bilgisayarcı size güvenilir gelirse adamdan elektrik alırsanız çakal birine benzemiyorsa ona yaptırın. Baktınız adama ısınamadınız, beni arayın ben de yardımcı olurum. Steam hesabıma istek atın oradan numaramı atarım ihtiyaç olursa. Whatsapp görüntülü açarsanız oradan da yardımcı olurum. her türlü desteği sağlarım merak etmeyin. Kolay gelsin.

Not: Steam imzamda.

Edit: Kargoları memur başındayken açın hasarlı çıkarsa tutanak tutturup iade edin. Kabul etmek zorundalar. Hasar tespit tutanağı olmazsa zor iade alınır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı