13000TL sistem toplama ve aldığım parçalar

Bütçe
10000-13000

Duran Emmi

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle selam arkadaşlar, kendi kullandığım laptop artık eskimeye başlayınca bende ayırdığım bütçeden bir PC toplama karar verdim. Başta hazır sistemde düşündüm fakat PC bilgim ve parçaları indirim ve belki ekran kartını ikinci el alırım diye parçaları almaya başladım. Sizden önerim ekran kartı ve Power Supply. Kasayı bir arkadaşım ayarlıyacakmış fakat PSU var mı bilmiyorum. Neyse konuya gelirsek aldığım parçaların uyumunu ve 5000-6000 arası zorlasam 7K ya da çıkabilirim (AMD olmasın) ekran kartı düşünüyorum aklımdakiler. Sıfır olarak RTX 3050 olabilir fakat RTX 2060'dan bile güçsüzmüş o yüzden ikinci el almayı düşündüm. Tavsiyeniz varsa önerilere açığım. Aldığım parçalar:

vatan pc.jpg

4800 civarı tutuyor.

Fazla bilgim yok izlediğim test videoları da 2060 gözle görülür daha fazla performans veriyordu.

Peki 2000 civarında kasa ve PSU öneriniz varmı 550-600w arası düşünüyorum. Kasa Mesh panel ve RGB olsa iyi olur.

Fazla bilgim yok izlediğim test videoları da 2060 gözle görülür daha fazla performans veriyordu.
Evet 2060 daha güçlüymüş ikinci elden düşünüyorum 3 sene önceki karta sıfır almak mantıklı gelmiyor hemde fiyat açısından.

Peki 2000 civarında kasa ve PSU öneriniz var mı 550-600W arası düşünüyorum. Kasa mesh panel ve RGB olsa iyi olur.

Evet 2060 daha güçlüymüş ikinci elden düşünüyorum 3 sene önceki karta sıfır almak mantıklı gelmiyor hem de fiyat açısından.

O konularda pek bilgim yok hocam.

Sadece bunu buldum iyi midir kötü müdür bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı