1300TL GTX 1060 Model Önerisi

Serdaryldz

Hectopat
Daha fazla  
Vatan Bilgisayar'dan yapacağım alışverişte bir kafa karışıklığı içerisindeyim, Allah nasip ederse hafta sonu GTX 1060 ekran kartını almayı düşünüyorum ama 3GB'lik olan halindeki fiyatlar 1200-1300 arası, 6GB olanlar 1400-1500 arası. Ben 3GB almayı düşünüyordum ama ekran kartı için ayırabileceğim para 1300TL'yi geçmiyor. Geçmediği için Zotac 1060 6GB mini ekran kartı 1260TL, MSI Armor, Asus Dual 3GB olanlar ise 1200 civarı. Şimdi ben hangisini almalıyım?

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
ASUS'un DUAL modellerinin soğutması pek iyi değil diye biliyorum. 60 derecenin altındayken fanları durdurma özelliği de yok. ASUS alacaksan bence Strix al.

Zotac ve EVGA hakkında pek bilgim yok. MSI'nin Gaming X modelleri, Armor modellerine göre biraz daha heybetli. Soğutması daha iyi ancak aman aman bir fark yok. Benim tavsiyem MSI Armor alın. Tabi ki 6 GB olanını diyorum. 3 GB olanının farklı bir kart olduğunu söyleyenler var.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı