1300TL Monitör dahil sistem önerisi

tec.PNG

Sonradan yükseltebileceğiniz bir sistem olmaz bu paraya Ancak ve ancak İ3 Serisi alırsanız olur ancak Ekran kartı alana kadar biraz Düşük FPS Alırsınız

lolde ve csgoda ne kadar fps alabilirim dostum gerçekten hiç anlamıyorum affola .

Ben cevaplıyayım Sizi pişman etmez 60 FPS Alırsınız bazı ayarlardan kısabilirsiniz tabi Ama ileriye yönelik bir sistem olmaz ve Güncellemek istediğinizde Anakart Ram İşlemci Kasa hepsini değiştirmeniz gerekir

İkinci elde benim kullandığım işlemci den toplanmış bakkal bilgisayarları var. Nasıl desem, i7 4790 işlemci ekran kartı zotac 750 gibi.. örnekler çoğaltılabilir ancak sıfır APU sistem alacağına o tarz 2. el sistemlere yönelebilirsin, 2. elde monitör alırsın, zaten alacağın monitör bu fiyat aralığında 720p veya 900p olacağı için cüzi miktarlara bulabilirsin, şuan sahibinden'e girsen monitör dahil 200tlye sistem satanlar var.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı