Gank'tan Machenike K1 alınır mı?

ConnectGame'de nasıl bir sıkıntı yaşanıyor genelde?
Bugüne kadar aldığım her ürün güzel paketlenerek gönderildi, iade ürün vs de değillerdi. Türkiye'de pek bulamayacağımız ürünler burada çıkıyor genelde, Hepsiburada gibi pazar yerlerinde de satış yapıyorlar.

Daha uzun süredir forumdayım ve katılmıyorum. Ek olarak, herkesin aynı ürünü önermesi, ne ürünü ne de öneren kişiyi yüceltmez.

Bilgili olan demiş @kxy hocam orda.

Daha uzun süredir forumdayım ve katılmıyorum. Ek olarak, herkesin aynı ürünü önermesi, ne ürünü ne de öneren kişiyi yüceltmez.

Yani forumdaki süreye bakılarak konuşulacaksa şu anda en değerli fikrin benim olması lazım. Aşırı saçma bir argüman olmuş. Konunun ne ürünle ne de önerenle alakası yok. Konu zaten bilgisiz denildiği için değil sponsor olayındaki yanlış anlaşılma yüzünden başladı, onu da çözdük. Olayı tekrar alevlendirmenin anlamı yok.

Yani forumdaki süreye bakılarak konuşulacaksa şu anda en değerli fikrin benim olması lazım. Aşırı saçma bir argüman olmuş. Konunun ne ürünle ne de önerenle alakası yok. Konu zaten bilgisiz denildiği için değil sponsor olayındaki yanlış anlaşılma yüzünden başladı, onu da çözdük. Olayı tekrar alevlendirmenin anlamı yok.

Orada demek istediğim daha çok görmüş geçirmiş biriyim ona nazaran. Yani çok insan gördüm. Dün de foruma katılmış olsam fikrim aynı. O dediğime dayanarak katılmıyorum demedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı