memnun musunuz hocam bende almayı düşünüyorumda bütçem 1k bütçeyi aşıyorMG7745 aldım bakalım hayırlısı.
Memnunum sadece temizlemesi ciddi zor başka bir sıkıntısını görmedim tam 0 alamıyor ama 0 a yakın sayılır (genede beklediğimden biraz düşük). Şarjı zaten çok uzun o tarafıda güzel. Ama 1.5k verilir mi onu bilemiyorum işte.memnun musunuz hocam bende almayı düşünüyorumda bütçem 1k bütçeyi aşıyor
hocam çok kararsız kaldım ne alsam bilemedim çok fazla sakalı olan biri de değilim yaşım genç olduğundan ötürü sizin başka önerdiğiniz bir model var mıMemnunum sadece temizlemesi ciddi zor başka bir sıkıntısını görmedim tam 0 alamıyor ama 0 a yakın sayılır (genede beklediğimden biraz düşük). Şarjı zaten çok uzun o tarafıda güzel. Ama 1.5k verilir mi onu bilemiyorum işte.
Bende kararsız kalmıştım hocam açıkçası çok fark olduğunu da düşünmüyorum modeller arasında. Çok para harcamak istemiyorsan daha f/p modellere bakabilirsin 1.5k biraz fazla bir tıraş makinesi için.hocam çok kararsız kaldım ne alsam bilemedim çok fazla sakalı olan biri de değilim yaşım genç olduğundan ötürü sizin başka önerdiğiniz bir model var mı
Bende kararsız kalmıştım hocam açıkçası çok fark olduğunu da düşünmüyorum modeller arasında. Çok para harcamak istemiyorsan daha F/P modellere bakabilirsin 1.5k biraz fazla bir tıraş makinesi için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.