13400F işlemci için kule tipi soğutucu önerisi

Şuradaki işlemleri ve üzerine de %25 bayram kampanyasını yaparsanız 1250 TL geri alırsınız.

Her kampanyaya katılmadan sakın sipariş vermeyin.

İyzico'da toplam 3 kampanya var.

Hocam anladıklarım şunlar eksiğim varsa lütfen düzeltin.
1-İyzico ve parolaparadan hesap oluşturuyorum daha sonra İyzico hesabıma Parolapara'daki kartımı tanımlıyorum.
2-kampanya dedikleriniz aktif katılım olan şeyler değil yeni müşteri olduğum için ilk alışverişimde cashback otomatik geliyor.
3- alışveriş yaparken Parolapara kartımı giriyorum İyzico aracılığyla ve cashback öyle geliyor. Bunlara ek olarak şunu soracağım bu cashbackler (400 Parolapara, 500 İyzico) ayrı ayrı mı yatıyor ya da şöyle sorayım ben daha önce İyzico kullanmadım ve nedir bilmiyorum o yatacak 500 nereye yatıyor? Parolapara anladığım kadarıyla Papara gibi bir sistem onu az çok tahmin ediyorum ama İyzico nedir bilmiyorum eksiklerim ya da yanlışlarım varsa düzeltirseniz sevinirim.

hocam dediğiniz mantıklı sadece kafamdaki soru işareti şu daha önce hiç montaj yapmdım genel olarak zor değil gibi ama fanların kablosunu birbirine bağlayıp cpu fan soketine takacağım anakartta o okey ama ondan başka bir kablo var mı ledler için onu nereye takacağım bilmiyorum. Kasam akvaryum kasa ve anakartın arka kısmında gizli bölmede fan kontrolcüsü var kasadaki 6 tane fan kablosunun takılı olduğu oraya vs mi takıyorum hiç bilmiyorum

Son düzenleme:
hayır. iyzico'da bütün kampanyalara uygulamaya girip eliniz ile tek tek katılmanız gerekiyor.
alışveriş yapmadan önce yapmanız gerekiyor.

youtube'da 10 tane video var. tornavida ile vida çevirmeyi biliyorsanız bağlarsınız

Hocam sadece ilk alışverişte cashback neden yeterli olmuyr herhangi bir olayı var mı?
hocam neden anlatamıyorum bilemedim.
1. telefonunuza iyzico uygulamasını indirin.
2. üyelik oluşturup girin.
3. TAM 3 tane kampanyaya, ayrı ayrı, tek tek girip katılın.

Bunları yapmazsanoız iyzicodan geri ödeme alamazsınız. ille yapmak istemiyorsanız siz bilirsiniz.

hocam neden anlatamıyorum bilemedim.
1. telefonunuza iyzico uygulamasını indirin.
2. üyelik oluşturup girin.
3. TAM 3 tane kampanyaya, ayrı ayrı, tek tek girip katılın.

Bunları yapmazsanoız iyzicodan geri ödeme alamazsınız. ille yapmak istemiyorsanız siz bilirsiniz.
hocam hayır olayı anladım orada sıkıntı yok bizim yararlanacağımız kampanya ilk alışveriş cashback'i ya neden diğerlerine de katılıyoruz sorduğum kısım o. Bir de 3 tane değil bir sürü kampanya var.

hocam hayır olayı anladım orada sıkıntı yok bizim yararlanacağımız kampanya ilk alışveriş cashback'i ya neden diğerlerine de katılıyoruz sorduğum kısım o. Bir de 3 tane değil bir sürü kampanya var.

iyzico'da bu kampanyaların heposinden yararlanabilirsiniz AMA öncesinden girip katılmanız lazım.
1. Yeni müşteri hoşgeldin kampanyası 500 tl (gaming.gen de geçerli)
2. %10 kampanyası (itopya, gaming gen deçerli)
3. %25 bayram kampanyası (her yerde geçerli)

İyzico'da bu kampanyaların heposinden yararlanabilirsiniz ama öncesinden girip katılmanız lazım.
1. yeni müşteri hoş geldin kampanyası 500 TL (gaming.gen de geçerli)
2. %10 kampanyası (İtopya, Gaming gen deçerli)
3. %25 bayram kampanyası (her yerde geçerli)

Hocam merhaba dediğiniz her şeyi yaptım fakat 3D Secure kısmında kodu girdikten sonra Gaming gen ödeme sayfasına atıyor ve şu hatayı veriyor. Bir bilginiz var mı acaba?

Dosya Ekleri

• aa.png
    aa.png
    2,5 KB · Görüntüleme: 17

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı