13400F RTX 4070 sistem 46.000 TL'ye nasıl?

Bütçe
40000 TL
Anakart ve islemcinin uyumsuz olduğunu fark etmemişim güncelledim de bu fiyata 4070 Ti nasıl sığabilir yardim edebilir misiniz @TuQRuL @CosmoNova

Rahat sığar gibi duruyor bayağı rahat hatta.
Ekran kartı olarak:

Veya:

İşlemci:

Anakart:

RAM:

PSU:

Kasa:
Bu veya attığınız alınabilir.

Soğutucu konusunu bilmiyorum onun için başka arkadaşlar yardım etse daha iyi olur ki topladığım sistemin eminim ki daha iyisi toplanabilir ama 4070 Ti toplanır rahat şekilde. SSD dediğiniz güzel kendi kullandığım SSD kendisi ve DeepCool CC560 da kendi kasam tavsiye ederim ama CG560 daha iyi olabilir.

Rahat sığar gibi duruyor bayağı rahat hatta.
Ekran kartı olarak:
n-karti/en-ucuz-gigabyte-rtx-4070-ti-eagle-oc-gv-n407teagle-oc-12g-192-bit-gddr6x-12-gb-fiyati,228172166.html
Veya:

Anakart:

RAM:

PSU:

Kasa:
Bu veya attığınız alınabilir.

Soğutucu konusunu bilmiyorum onun için başka arkadaşlar yardım etse daha iyi olur ki topladığım sistemin eminim ki daha iyisi toplanabilir ama 4070 Ti toplanır rahat şekilde. SSD dediğiniz güzel kendi kullandığım SSD kendisi ve DeepCool CC560 da kendi kasam tavsiye ederim ama CG560 daha iyi olabilir.

Anladım hocam cok teşekkürler bir de bir sorum daha var ekran kartı seciminde markanın önemi ne derece vardır MSI 4070 ile baska bir markanın 4070i arasında performans farkı var mıdır?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı