13400F RTX 4070 sistem 46.000 TL'ye nasıl?

Bütçe
40000 TL
Rica ederim ne demek. Ne zaman ihtiyacınız olursa etiketleyebilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun bu arada😊

@gökiş hocam şu an gördüm hemen size haber vereyim dedim. 2K IPS iki monitör buldum. ASUS - HP. ASUS olanın özellikleri daha zengin ancak HDR'ı renkleri solduruyor diyen ve parlaklığı düşük diyenler var. HP olanın olumsuz bir yorumunu görmedim. Ben olsam ASUS'u alırdım çünkü özellikleri çok dolgun. Parlaklık 250 nit, kimi insana düşük gelebilir ama bence sorun çıkmaz. HDR da minimum 400 nit parlaklık gerekiyor, renkleri solduruyor demelerinin sebebi o olabilir. Ama 250 nit kullanıp sıkıntı görmedim diyen de var. Tabii 400 nit olsa daha iyi olurdu. Artık onu alıp denemeniz veya bir mağazada falan gözlemlemeniz lazım tam bir şey diyemiyorum hiç HDR monitör kullanmadım.

Hocam öneriniz için teşekkürler şu an fiyatı benim için biraz tuzlu bir süre 1080p bir monitörle yetineceğim fakat ilerisi için önerilerinize bakacağım sağ olun :)

Anladim peki monitör ve soğutucu hakkinda düşünceleriniz nedir soğutucu illa sıvı olmalı mi bir de bir süre 1080P'de oynayacağım 2K bir monitör alana kadar darboğaz yapar mi yaparsa %kaçlık bir fark olur FPS'de.

birde ssd takviyesini engellemesi ssd takmaya mı engel yani

Merhaba güncelleme yapıyorum ilk attığım 50k gibi bir fiyata geliyor diğeri ise 44K ikisine de monitör dahil yorumunuz nedir sistemler için bana alfa V1 modeli DDR5 32 GB RAM falan var diye daha cazip geldi fakat tek sıkıntım eğer bir sorun olursa kullanıcı hatası deyip yollarlar mı PcKolik pek bilinen bir site değil malum sizler ne düşünüyorsunuz? (hazır PC alacağım)

@Kirades @BeepSheep @Lusyz bakabilirseniz çok iyi olur eğer sistemden iyi anlayan birileri varsa lütfen onlarıda etiketleyin teşekkür ederim

Dostum ben bileşenlerin dengeli olması taraftarıyım. 4070 Ti var ama diğer bileşenler giriş-orta segment. 1080p darboğaz yapar, 2 k oynanacaksa bu sistem alınabilir.

Benim genel olarak tavsiyem pc alacak kişinin isteklerini en iyi şekilde karşılayacak bir sistemin toplanması olur. 1080p oyun oynayacaksa 4070 ve üzeri fazlalık maliyet ekliyor, gerek yok. O yüzden her sistem tavsiyesi isteyene soruyorum sistemden beklentin ne diye.

Öncelikle 4070 ve üzeri sistem alınacaksa 2 k monitör şart. Sistemin hakkını vermeliyiz boşuna mı alıyoruz değil mi? Eğer bütçe buna yetmiyor ve 1 k oynanacaksa 4070e gerek yok. Benim tavsiyem 3060 12 GB ekran kartlı, 5600 ya da 12400 işlemci yeterli olur, maliyet azalır çevre bileşenlerine daha fazla bütçe ayrılır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı