13400F ve RTX 3070 için 600W PSU yeterli mi?

Sytrax

Kilopat
Daha fazla  
1683406535277.png

Aynı RAM'lerden bir çift daha söyledim RAM'ler 32 GB olacak ve bu sıvı soğutmadan kullanacağım Corsair H100.

1683406868028.png

Güç kaynağından anlayanlar varsa değerli yorumlarını bekliyorum. Güç kaynağını bulamadım, sanırım probe 600wat +80 Plus Bronze. Bir konunun altından Japon yapımı ve iyi olduğunu söylemişlerdi ama tam bir bilgi bulamıyorum, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. İyi sosyaller.

(2K ayarlarında oynamak için)

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 1769424

Aynı RAM'lerden bir çift daha söyledim RAM'ler 32 GB olacak ve bu sıvı soğutmadan kullanacağım Corsair h100.

Eki Görüntüle 1769430

Güç kaynağından anlayanlar varsa değerli yorumlarını bekliyorum. Güç kaynağını bulamadım, sanırım probe 600wat +80 Plus Bronze. Bir konunun altından Japon yapımı ve iyi olduğunu söylemişlerdi ama tam bir bilgi bulamıyorum, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. İyi sosyaller.

(2K ayarlarında oynamak için)

650W veya 700W daha sağlıklı olur.

İnternette sistemler için kaç watt tüketeceğini hesaplayan siteler var oralardan da fikir edinebilirsiniz ama benim görüşüm imkanınız var ise 700W çıkmanız.

Tek başına hiçbir anlamı yok. Muhtemelen kapasitörlerinden bahsetmişler. Kasanın içindeki güç kaynağı sanıyorum ki XPG Probe dediğiniz gibi. Geçen bir konu daha açıldı çünkü bu kasa ile ilgili ve güç kaynağı Probe'du.

Modelin kendisine bir bakmıştım o zaman yine. XPG Pylon gibi yine CWT üretimi ancak iç yapısı kırpık Pylon'a göre. Sistemi toplu bir şekilde mi alıyorsunuz?

Tek başına hiçbir anlamı yok. Muhtemelen kapasitörlerinden bahsetmişler. Kasanın içindeki güç kaynağı sanıyorum ki XPG Probe dediğiniz gibi. Geçen bir konu daha açıldı çünkü bu kasa ile ilgili ve güç kaynağı Probe'du.

Modelin kendisine bir bakmıştım o zaman yine. XPG Pylon gibi yine CWT üretimi ancak iç yapısı kırpık Pylon'a göre. Sistemi toplu bir şekilde mi alıyorsunuz?
İnternette sistemler için kaç watt tüketeceğini hesaplayan siteler var oralardan da fikir edinebilirsiniz ama benim görüşüm imkanınız var ise 700W çıkmanız.
Besler hocam. Ama imkanınız varsa 700W'a çıkmanızı tavsiye ederim.
650W veya 700W daha sağlıklı olur.
Hazır sistem olarak alıyorum, aldığım firma montajlayıp test edip öyle yolluyor 16 gb RAM'li haliyle ve sıvı soğutucu olmadan test edilecek çok farkeder mi? ve 2k ayarınların da kurtarırsa çok iyi olur çünkü bütün paramı harcadım teşekkürler yorumlarınız için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı