1350 Liraya XPERİA Z3 Alınır mı?

MrGrafi

Hectopat
Katılım
16 Ağustos 2014
Mesajlar
184
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
1300 Lira dolaylarında telefon arıyordum. Özellikle suya dayanıklı olması önemliydi. Xperia z3'ü gördüm. Eski telefon (2014'ün sonuna doğru çıktı diye biliyorum) ama sağlam telefon olduğunu da biliyorum. Arada kaldım. Bu kadar eski oluşu beni tedirgin etti. Sizce fiyatını hakkediyor mu?
 
Sony M5 ve Z5 kullandım tasarım ve kamera dışında değmiyor hatta çoğu zaman zararlıda çıkabiliyorsunuz. Telefon kısmında Sony'den uzak durmanızı öneririm çokca başım yandı. Şuanda Huawei P9 Lite 2017 kullanıyorum, kamerası hariç peformans ve batarya olarak gayet iyi bence 4 aydır kullanıyorum harhangibi bir takılma donma resetleme vs. yaşamadım, tek eksisi biraz kamera gibi duruyor.
 
Sıfır cihaz için bu fiyat. Bu fiyata ikinci el alınması zaten mantıksız oluyor.
Şimdiye kadar elimden 6 adet Sony cihaz geçti sadece z3 bir sıkıntı çıkarmadı 3 yıllık olmasına rağmen diğerleri daha yeniydi 5 inden ağzım yandı. Sıfır olmasına rağmen 4 yıllık telefon o parayı hak etmiyor başka telefona yönelin.
 
Zamanına göre gerçekten kaliteli telefon idi. Fakat gelişen teknolojilere özellikle mobilite piyasasında ayak uydurmak gerekiyor. Hem Android sürüm güncel olmaması hem de bazı donanımsal eskilikler aldığına pişman edebilir. Mi A2 Lite alsan daha memnun olursun. Fakat amacın su geçirmemesi ise bütçeni artırmanı öneririm.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı