1350 TL 1ms 144Hz VA monitör tavsiyesi

Gamepower önermem. Forumdaki Gamepower konularına bak birçok şikayet göreceksin. Eğer böyle bir monitörün masrafı yoksa ve böyle bir fiyata satılabilecekse diğer markalar neden daha pahalıya satıyor bir düşün? O fiyata başka bulamazsın ama almak istiyorsan bunu bilemem.
 
Konuyu tekrar açıyorum çünkü bütçeyi iyice yükselttim Curved olması zorunluluk değil ama olsa tadından yenmez. 24 inç olsa iyi olur.
Kafamdaki: Gamepower GPR24C1MS144 24" 1ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Bana sorarsanız bu tarz ürünlerden uzak durun. Piyasada adını duyurmuş uzun zamandır piyasada bulunan ürünleri tercih edin. Bu tarz firmalar çin üreticiler ile anlaşıp 144hz altında ucuza satıyor ürünlerini ve hepsi de kronik sorunlu oluyor.
 
Arkadaşlar amaç tavsiyede bulunmak zaten kafamdakini değiştireyim diye açtım konuyu.

Forumdaki hiç kimsenin bu ASUS monitöre hayır diyeceğini sanmıyorum. Tavsiye sunmuş arkadaş ve ben de arkasındayım. Tavsiyemiz de tüm foruma sorsan bu attığın monitör yerine kaliteli bir marka alman olur üstüne katıp.
 
Hocam arttırmanız çok iyi olur VA panel yerine IPS panel var dahili hoparlörü de bulunuyor.
aslında ne yalan söyliyeyim muhteşem bir monitör gibi duruyor ve alacağım monitörün fiyatının bu denli yükseldiğini fark edemedim ama yine de başka tavsiyelere açığım öneriniz için teşekkürler
 

Yeni konular

Geri
Yukarı