Ben de Asus öneririm ama Asus olanda ölü piksel çıkarsa iade kabul etmiyorlar...
Sanırım Samsung alıyorum yoksa sistem 5850 TL oluyor babamlara 5700'ü geçmeme sözü vermiştim.
Hem ben PUBG'yi kötü, oynarım Fortnite sevmem, CS:GO'da orta, yani anladınız siz.
Hayırlı uğurlu olsun.
Hocam bu arada 5000-5500 TL monitör dahil sistem toplama - Technopat Sosyal ilk yazdığım sistemi değiştirmedim. RAM'i sonradan alabilirim alacağım PSU'da Aerocool 500W 80+ Aktif PFC RGB LED Güç Kaynağı AE-CYLNP500 | Teknobiyotik ancak emin değilim PSU'nun yeteceğine sizin düşünceniz nelerdir (hani monitörü yükselttik Watt kullanımı da arttı) sizce bir sorun olur mu?
Dostum monitör zaten güçü prizden çeker güç kaynağıyla bir alakası yok, ve de kurduğunuz sisteminizde depolama birimi ve ekran kartı yok. @f3turan hocamın attığı sistemi alın o çok iyi olmuş. Güç kaynağı da sisteminize fazla fazla yeterli merak etmeyin. Eğer RGB takıntınız yoksa güç kaynağı olarak bunu da alabilirsiniz daha kaliteli ve daha iyidir. Ama illa RGB olsun diyorsanız elinizdeki de sıkıntı çıkartmaz.
![]()
High Power 500W 80+ ECO Bronze Kırmızı Fanlı Aktif PFC Güç Kaynağı (HPE-500BR-A12S) | Teknobiyotik
High Power Eco 500W 85+ Bronze 38A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 500W 85+ Bronze Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 500W 85+ Bronze Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce GTX 1070Ti gibi yeni nesil ekran kartları ve Intel/AMD...www.teknobiyotik.com
Hocam ekran kartı Sapphire RX 5500 XT Pulse 4 GB, SSD'de WD Green 240 GB, RGB hiç önemli değil attığınız PSU'da güzel görmemiştim görsem alırdım.
Gamepower jamesdonkey everest bunlardan uzak dur 50 100 lira için merdiven altı markalardan alma önerenlerede lanet ediyorum burdan o markaları.Konuyu tekrar açıyorum çünkü bütçeyi iyice yükselttim Curved olması zorunluluk değil ama olsa tadından yenmez. 24 inç olsa iyi olur.
Kafamdaki: Gamepower GPR24C1MS144 24" 1ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Bence RX 5500 XT yerine GTX 1650 Super alın hem daha az güç tüketiyor hem de aynı performansı veriyor, üstelik aynı fiyattalar. Bir de AMD'nin WattMan hataları falan olabiliyor hiç uğraşmazsınız, GTX 1650 Super alırsınız kafanız rahat olur.
Hocam RX 5500 mü 1650S mi değil.
Sapphire RX 5500 XT mi Galax 1650S mi (hocam ciddiyim Sapphire ezip geçiyor)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.