1350 TL 1ms 144Hz VA monitör tavsiyesi

@Umut 77 hocam siz de araştırın eğer dediğimi çürütecek bir belgeniz varsa vazgeçerim.

Hocam RX 5000 serisi AMD tarafında en sorunlu seri diye biliyorum ben, hiç böyle wattmann hatalarıyla falan karşılaşmayın diye GTX 1650 Super önerdim, zaten kafa kafaya kartlar şu testten izleyebilirsiniz, Battlefield V oyununda RX 5500 XT geçerken PUBG'de GTX 1650 Super geçiyor oyundan oyuna üstünlük değişiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşte burada marka farkı devreye giriyor. Ama yine de düşüneceğim.

Sadece ASUS 5500XT'lerde sorun var diye biliyorum ben, baya var o konuda haklısınız.

İşte burada marka farkı devreye giriyor. Ama yine de düşüneceğim.

Hocam Recep Baltaş bile Sapphire önermiyor AMD'nin ekran kartı yapmayı bilmediğini söylüyor, aynı fiyata benzer performans veren daha düşük güç tüketen sorunsuz GTX 1650 Super alınması daha mantıklı olur bence, ama siz yine de bir konu açın hangi ekran kartını seçmeliyim diye bazı arkadaşların da fikrini alın ona göre kararınızı verin.

Hocam burada ne diyor anlamadım.

Dosya Ekleri

• dayı ne dion.PNG
    22,4 KB · Görüntüleme: 28

Muhtemelen Sapphire markası ile dalga geçiyor, şu konuya da bakmanızı öneririm.

Yani ben olsaydım sırf 5-10 FPS fazla almak için AMD kart alıp riske girmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…