1350 TL'ye kadar klavye ve mouse önerisi

@Aga Cinayet Var Bloody B640 100 milyon basım ömrüne sahip ve optik switch kullanıyor. Işık sistemi kullandığı için paslanma olmuyor yani. Bloody T70 gibi LK fareler aynı şekilde ışık kullanıyor ve paslanmıyor, bu nedenle de paslanmadan dolayı oluşan çift tıklama sorunları oluşmuyor. Fiyatları da uygun üstelik. Kalan parayla da Monster Pusat Pro Gamepad alabilirsin.

Mamba Elite hem biraz ağır, hem de sensörü pek güncel değil. Önermem, onun yerine DV2 daha iyi bir seçenek. Dilerseniz Razer Viper'a da bakabilirsiniz.
viper a bakmıştım ama nispeten düz yani iki ele de uygun olduğu için tutamıyorum bu tür mouseleri.
@Aga Cinayet Var Bloody B640 100 milyon basım ömrüne sahip ve optik switch kullanıyor. Işık sistemi kullandığı için paslanma olmuyor yani. Bloody T70 gibi LK fareler aynı şekilde ışık kullanıyor ve paslanmıyor, bu nedenle de paslanmadan dolayı oluşan çift tıklama sorunları oluşmuyor. Fiyatları da uygun üstelik. Kalan parayla da Monster Pusat Pro Gamepad alabilirsin.
teşekkürler fakat bloody e hiç bulaşmamak benim için en iyisi. önceden kullanıyordum almamdan 2-3 ay geçti geçmedi hemen saçmaladı mouse.

Arkadaşlar kusura bakmayın kulaklık ve fare anlamışım, özür dilerim :( Dalgınlığıma gelmiş.

Arkadaşlar kusura bakmayın kulaklık ve fare anlamışım, özür dilerim :( dalgınlığıma gelmiş.

Mouse sanırım DeathAdder v2, klavye ise Razer Ornata Chroma olacak. Tüm cevap verenlere ayrıca teşekkürler.

Klavye olarak bu daha iyi olur:

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı